Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niestety posiadam już na nowy rok problem. Otóż mój metin2 spatchowany, z torrentowany z 2010r. włączam grę . loguje się wybieram postać po paru sekundach wyłącza mi do wyboru serwera itp. można powiedzieć że kicka . Pisałem już w tej sprawię ale nikt mi nie pomógł. Ostatnia osoba która mi mówiła żebym zrobił nowe konto na kompie i tam zainstalował metka wiec tak zrobiłem. Niestety zagrałem raz w metka bez kickania a jak włączę drugi raz metka już kicka ; /// proszę bardzo o pomoc chce pograć w metka a nie mogę:(

ZBIERAM ---

Opublikowano

chyba teraz gościu żartujesz. Service Pack 3 windows XP sterowniki Nivadia GeForce o nie nie nie musi być rozwiązanie ! .

ZBIERAM ---

Opublikowano

on żartuje :) jesli masz kamer to niestety musisz odinstalować go (reinstal metka NA CZYSTO), jeśli to nie to to niestety jakieś problemy z łączem.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

ale nie może być problemów z łączem ponieważ wszystko działa idealnie z internetem :/ już mam dość metina.pl dziwne że tu coś nie pyka a na modzie na metku 2008(KamerMod)wszystko jest ok i nie loga i wgl. Mam w folderze metka dokument tekstowy o nazwie syserr.txt i tam piszą błędy .

ZBIERAM ---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...