Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event Na Sylwka

shillpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. w lobby wyczytałem, że będzie niespodzianka i żeby nie przegapić. Wiadomo wam coś o tym? bo nie wiem czy czekać czy pić :P

@omek właśnie też nie wiem weź posiedź chwilę w lobby to zobaczysz w tym pasku wiadomość

Opublikowano

Również nie znalazłem informacji o tym.

... człowieku , nie uzależniaj się do combata , a jeszcze lepiej do tych co przesiadują godzinę 00:00 z 31.12... - 1.01... <_<

Raz w roku rozpoczyna się nowy rok ;).

Opublikowano

Myślę że byłaby zapowiedź. No ale zobaczymy, jakby co na wszelki wypadek włączę Combata i posiedzę w Lobby :P

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Ja tam wolę iść na dwór postrzelać petardami niż siedzieć przed kompem i czekać na jakiś zwalony czarny klucz .

Takie jest moje zdanie .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja tam tylko w lobby będę miał postać. Ja tam mam zajęcie i od czasu do czasu na mpc wejdę :D

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

kiedys cos o kalike slyszalem ze maja rozdawac 1 stycznia nie wiem moze to jest ten prezent shill przeciez pic mozesz mozesz pic i grac ja tak robie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

malo prawdopodobne

zauwaz ze nie wszedzie jest ta sama strefa czasowa wiec w kazdym panstwie o innej godzinie jest nowy rok

np Rosja

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...