Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Free Kingdom A New World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Free Kingdom to pierwszy z serwerów Metina US, co za tym idzie jest tam więcej starych wyjadaczy, którzy o grze wiedzą naprawdę dużo, jeśli ładnie się poprosi to z pewnością odpowiedzą na nasze pytania o ile nie będziemy zbytnio natrętni. Nie powinno być także problemów z finansową pomocą na początek gry. Sam często pomagam dając na poty czy podstawowy ekwipunek. Jeśli chodzi o ceny na rynku to nie są one zbyt wygórowane. Wybonusowane rzeczy możemy kupić za naprawdę przyzwoitą ceną, wystarczy trafić na okazję. Nie powinno być także problemu z kupieniem od innych graczy zwoju dodania bonusu, czy zmiany bonusu, wystarczy zagadać do jakiegoś większego lvla, gdyż jest to w pełni legalne, jednak trzeba uważać na oszustów, wszędzie się tacy trafiają.

Gorzej jest jeśli chodzi o działanie serwera. Ostatnimi czasy było bardzo dużo restartów, przerw, kanały w większości są BUSY lub FULL co utrudnia grę, w szczególności gdy polujemy na bossów lub metiny

a new world

Mniejsza liczba Polskich graczy co jest super gdyż nikt mnie nie zadręcza pytaniami na temat gry. Pełny jest tylko jeden kanał jak do tej pory a także nikt mnie pyta mnie "Ro?". Momenty gdy bije metiny nikt mnie nie przeszkadza no chyba, trafi się właśnie rodak (Większość jest takich).

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Na Free Kingdom więcej polaków którzy ksują itp, na New World mniejsze ceny, więcej ludzi mądrych którzy nie będą nam ksuli metków.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Sorry za offtop, ale:

@Bezee Boy przecież x070x to właśnie powiedział..

A żeby spamu nie było:

Na Free Kingdom:

•  
  • Wyższe ceny
  • Więcej noobów
  • Mniej wolnych spotów / metnów.

Na New World:

•  
  • Mniejsze ceny
  • Mniej noobów
  • Więcej wolnych spotów / metinów

To tak w skrócie co powiedzieli panowie UP ;)

Pozdrawiam.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jeśli chcesz grać np. postać do PvP, to lepiej więcej ludzi więc Free Kingdom, jeśli postać full w expienie to new world, więcej wolnych spotów, mniej noobków itp. :)

Opublikowano

Myślę , że już dostałeś wystarczającą ilość odpowiedzi. Ja bym wybrał Free Kingdom.

Cls

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...