Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od niedawna gram w l2 i nie mogę połapać się o co w tej grze chodzi może mógłby mi ktoś pomóc napisać jakiś krótki poradniczek jak się o robi , gdzie się kupuje itemi gdzie expic i takie tam

DAJE 5 !!!!!!!!!!!!!!

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Siemanko

Napisze Ci któtki poradniczek, bo mi sie nie chce kopiowac z google:P

A więc do żeczy...

Jeżeli grasz na serverze a gm shopem to tam może kupić sobie sprzęt:

no grade: 1-20lvl, D grade: 20-40lvl, C grade: 40-52lvl, B grade:52-61lvl, A grade:61-76lvl, S grade:76-80lvl, s80: 80-84lvl, s84: 84lvl +

Ale to też zależy od kroniki na jakiej grasz...

Nie będe Ci pisał gdzie expic bo to strasznie dużo by było pisać( zawsze możesz sprawdzić w necie;) )

Jeżeli grasz na serverze gdzie nie ma gm shop'ów to sprzęt możesz sobie kupić w np w giran w sklepach takich jak:

Weapon Shop: bronie od no grade do c grade

Armor Shop: armory, sety, partie setów, tarcze. Od non grade do C grade

Jeweler Shop: biżuteria. Od non grade do C grade

Luxury Shop: bronie, armory, sety, partie setów. Tylko B grade

A grade, S grade, s80 bedziesz musiał składać sam, s84 natomiast najprawdopodobniej lecą z RB

W tych sklepach możesz również kupić ( oprócz Luxury Shop) tzw intemki common, są o wiele tańsze, lecz nie możesz ich enchantować, nie posiadają tez bonusów (acumen itp)

Opublikowano

A ja dodam gdzie masz expić

Dla każdej klasy oprócz BH:

1-20lvl - wiocha startowa

20-30lvl - Execution Grounds (by Wazka: dookola CrumaTower (od Zab po Drone))

30-40lvl - Death Pass (by Wazka: dookola CrumaTower (Drone), wewnatrz CT, Dion - od Teleportu na poludnie, sa tam tez BOX'y, dookola Cata of Apostate, w Cata of the Heretic (najlepiej w 2< osoby))

40-50lvl - Dragon Valley (by Wazka: Oren w lewo i do gory, patrzac na mapie - BOX'y, )

50-60 - The Cmentary, Beast Farm, Garden of Beasts

60-70lvl - Valley of Saints, Lair of Antharas, Tower of Insolence, Wall of Argos, Forest of the Dead, Dragon Valley Cave

70-75 - Wall of Argos, Tower of Insolence (by Wazka: Hot Springs - największe expo i dobre dropy, jeszcze lepszy spoil)

75-80 - Varka Silenos Outpost, Ketra Orc Outpost, Forge of the Gods, Imperial Tomb, Monastery of Silence, Pagan Temple ( Hot Springs - największe expo i dobre dropy, jeszcze lepszy spoil)

­39566146920630933015.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...