Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zapytać się was jak można zarobić w metinie. Gram wojem mentalem(39-40lvl). Podawajcie rózne sposoby linki itd. Nagrodze +'ikami.

18644.gif

7535.jpg

4134.gif

34922.jpg

25079.gif

Daj ++++

Opublikowano

Możesz spróbować iść do normalnego lochu małp tym 40lvl i podropić medale.

Możesz jeszcze spróbować poubijać metiny na 40-50lvl ale wątpie czy Ci się to uda mentalem ;s

Najlepiej zrób mentala do 15 lvl i idz do m3(imha) albo na 20-22 lvl'u do lochu małp łatwego

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

na tym lvlu polecam dropienie ks klątw koło świątyni np. mi od 42 do 43lvla dropło 9ksiąg 1księga=2kk 9ksiąg=18kk

tak jak up napisał możesz pójść na metiny ale raczej nie polecam bo z mentalem będziesz je wieczność rozwalał

jeśli masz pro eq to możesz pójść do normalnego lochu na bossa, ale musisz mieć boja 500+ defa i niezłą broń na ziołach i przy okazji medalach dobry zarobek

Opublikowano

Możesz też zrobić woja bodego, wbić mu 35lv, aura z berkiem i koniem bojowym bic metiny w m2. Na deimos s19 aura 10kk wir 3,5kk. Wiec zarobek jest...

Opublikowano

Hmm no to ciezko up ale ks sa potrzebne do biologa . Ja wbijalem lvl od 45 w v2 i teraz na 64 nie mam 1 zebu oddanego i jestem w dupie.

Mentalem nie zarobisz chyba ze trudny loch malp + dmg hack ;) Ale czy on dziala jeszcze nie wiem bo nie uzywalem nigdy ...

Najlepiej wyexp dropka na 35 body i exp dalej mentalem i drop bodziakiem bo to nic nie wykombinujesz mentalem.

Najlepszy sposob zarabiania to 55 lvl i metki 55 i 60 lvl ale z dobrym eq ;) Kamyczek co kilka metkow .

wakow9.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...