Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciałem się spytać jedną wielką rzecz.

gdy się nauczyłem grać snipem i tą podstawową bronia m24 i teraz kupiłem psg1 dla spróbowania i mi tą sniperką nie idzie. Następnie kupiłem wa2000 i tą bronią mi bardzo dobrze idzie ale nie aż tak jak m24.

I właśnie w tym rzecz czy kupować coś na snipa np: aw50f lub dragonova (wygrac lub za g1) ponieważ z 32k g1 zostalo mi 29k g1 i nie chcę tracić ponieważ zbieram g1. I czy zostać przy m24 ponieważ ownie tą sniperką, lecz mi się już powoli nudzi...

Za pomoc daje +/- jak kto i co kolekcjonuje.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Każdy lubi co innego i każdemu czym innym idzie. Osobiście lubię najbardziej PSG, ale to moje zdanie.

Jeśli chodzi o obiektywną opinię to zdecydowanie najlepszą snajperką jest AW50F.

Chyba nawet najgorszy nubek, potrafiłby nią grać xD

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Umiesz grać m24, a psg nie, bo nią trzeba zupełnie nowego skilla nabyć. Jeśłi dobrze ci idzie z m24, to bardzo dobrze bd ci szlo z aw50f. Nie trzeba celować w glowe tylko w klate, lepsza celnośc.

10 more

Opublikowano

Dzięki wszyscy macie po plusach. Kupilem aw50f i pierwszy raz jak grałem przed chwilą to miałem staty 12/3 dzięki za rady ale m24 mi się tez dobrze gra. Szkoda ze mam na 30 dni ale to tylko na próbę po tym czasie wracam do m24 bo nie chcę skilla sobie zepsuć. także macie po +

userbarwb.png

Opublikowano

Dzięki wszyscy macie po plusach. Kupilem aw50f i pierwszy raz jak grałem przed chwilą to miałem staty 12/3 dzięki za rady ale m24 mi się tez dobrze gra. Szkoda ze mam na 30 dni ale to tylko na próbę po tym czasie wracam do m24 bo nie chcę skilla sobie zepsuć. także macie po +

@down sorry ale coś mi się kliknęło i mi się dodało 2 razy

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...