Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa Z Nx

pirek95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na koncie 16200 nx chyba nawet trochę więcej i mogę komuś sprzedać gifta . a dlaczego? mój komputer przepalił się ,a zanim nazbieram pieniądze i kupie nowy troche czasu minie. Obecnie działam na komputerze kumpla . Zależy mi na czasie chcę jak najszybciej uzbierać kase na nowego kompa . za te 16200 nx chciałbym około 50-60zł gdyż zapłaciłem za nie 80 zł telefonicznie. Oczywiście moge tlyko giftnąć żądane itemki. Więcej na gg: 32204778

Opublikowano

Witam,

Mam na koncie 16200 nx chyba nawet trochę więcej i mogę komuś sprzedać gifta . a dlaczego? mój komputer przepalił się ,a zanim nazbieram pieniądze i kupie nowy troche czasu minie. Obecnie działam na komputerze kumpla . Zależy mi na czasie chcę jak najszybciej uzbierać kase na nowego kompa . za te 16200 nx chciałbym około 50-60zł gdyż zapłaciłem za nie 80 zł telefonicznie. Oczywiście moge tlyko giftnąć żądane itemki. Więcej na gg: 32204778

jest chyba odpowiedni dział na tego typu tematy... "BLACK MARKET" tak mi sie zdaje ... o.O

Opublikowano

nie czje chcesz komuś kupić broń za nic czy chcesz komuś sprzedać to konto :P albo chcesz komuś wygiftować całe nx i ma ci dać za to kase

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...