Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu chaotycznie napisane... Przez co nie mogę tego sprecyzować... :/

Masz passy (czyli hasło i nazwę, tak?) do konta Steam. Dobrze... I czy na tym koncie jest już aktywowany oryginalny, niezbanowany klucz do BO?

Chyba, że jako passy uważasz CD-Key.Jeśli kolega użył tego CD-Key'a to nie pograsz już. Bo nie da się jednego do 2 kont przypisać niestety.

Chyba, że... Dał Ci konto z tym BO... To wtedy radzę pobrać od razu z Steam'a. Na oryginalnie.

Jeśli pobierzesz,ot tak, na dziko z np. torrentów, to tylko możesz grać z botami, bez zapisywania lvl'u i kampanie przejść. Jeszcze będzie alterOps - piracki MultiPlayer, więc na nim będzie można pograc z innymi piratami i zbanowanymi. :P

No więc... Może moje jest też chaotycznie napisane, ale tylko przez ciebie. :)

Precyzyjnie - jeśli pobierzesz np. z torrentów - to nie, do czasu wyjścia alterOps.

Jeśli masz hasło i nazwę konta Steam, z aktywowanym, niezbanowanym kluczem Steam to możesz grać. Tak samo jak już masz ten klucz nieaktywowany na żadnym koncie... Ale, jak wyżej, łatwiej jest pobrać z samego Steam'a.

No ale kurwa.

Do Steam'a...

Passy...

Chodzi Ci do konta, czy klucz OMG!

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Hmmmm... Nie wiem jak mam Ci to wytłumaczyć ;/ Po prostu: pobieram Opsa z torrentów. Instaluję, wpisuję cd-key żeby rozpocząć instalację, a następnie pobieram steama i wpisuję tam passy od kolegi który mi je podał.. Takie trudne ? Nie znam się za bardzo na tych wszystkich steamach więc może coś źle napisałem... Jeśli tak to przepraszam!!..

Może się jeszcze ktoś wypowie ? ;(

Opublikowano

Zainstaluj steama>wejdź na konto kolegi na steamie>z biblioteki gier pobierz Black Ops ( będzie ci się ściągał z maxymalną prędkością)>graj.

Czarny to nie kolor. Czarny to siła!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...