Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiedzcie Czy Warto

Piecikq

Co wybrac  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Heavy czy Med, ale zanim oddasz glos przeczytaj posta...

• Heavy
      19
    • Medic
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wiecie z moich poprzednich tematow chcialem kupic berrett'e i wa2000 ale od kad nie gram na hackach, zauwarzylem ze na uo i bg nie umiem grac :P i mam pewien dylemat, kupic znowu zestaw na medyka czli mp7a1, k1, medic box'y i flash'e czy moze wydac wszystko na heavyiego i kupic:

1. piesci

2. mp5k/dual berret/desert

3. rpg

4. miny -.-

5. m134

6. flashe i adrenalina

7. --

8. m249 silver

ps. dodam ze juz nie raz mialem takie eq na meda i gralo sie fajnie ale ejstem ciekaw jak gra sie heavym (mowie ze mam 120k dinarow i kupie premke bronz wie co do m134 i miniguna nie musze sie martwic)

Opublikowano

Heavy spoko sie gra m134 minigunem gralem i nie zaluje na uo czolgi rozwala sie fajnie i szybko nawet a i m249 minimi zawalista bron

gralem nia tylko ze nie sliver tylko dla assulta duzo ammo celna i spokojnie mozesz nia grac na cqc na drogi slot wybiez dual berretty

a juz dalej na kazdy slot dobry wybor :D

Opublikowano

Jakby co to ja Piecikq (jestem u brata i nie moge sie wylogowac z tego konta ale skoro juz mam cos do powiedzenie to pisze...)

mi nie chodziu o praktycznosc czy o tryb na jakim gram, chodzi mi najbardziej o zabawe

jeszcze raz podkreslam to ja Piecikq tylko ze na tym koncie bo brat nie pozwala sie wylogowac... -.-

Opublikowano

A tymi bronmi co heavy ma się wolno chodzi, a to zmiejsza zabawe. Wg mnie najlepsza zabawa jest z famasem ;p

10 more

Opublikowano

hmm powiem ci mam takie eq

1 Slot Pięści katanę usunąłem bo to gówno tylko spowalnia

2:Mp5k

3:RPG

4:T-BOMB

5:M134

6:Flash/Adrenalina

7:

8:m249 nickel

Powiem ci tak jest to eq które się szybko nudzi teraz tylko się marnuje m249 za które dałem jak wiadomo 640 G1 co mogłem wydać np na mp7a1 gold bo ostatnio mi się skończyło więc bierz meda i się nie zastanawiaj

Pozdro jeżeli pomogłem----------------minusa poproszę

Opublikowano

Heavy z takim eq jest doskonały na CQC. Zarówno do campienia jak i zabijania campiących przeciwników.

Najlepiej grać takim zestawem na CQC bo daje to szybki exp i poprawia ratio.

Na UO to wiadomo, że Heavy nie ma sobie równych więc nie ma co pisać : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

rozumiem że chcesz beretty na 2 slot i wa2000 i mówie kupuj eq na snipa ja mam all za free dzięki Wrrr na koreanie i nie zawracam sobie dupy G1 :P

Opublikowano

rozumiem że chcesz beretty na 2 slot i wa2000 i mówie kupuj eq na snipa ja mam all za free dzięki Wrrr na koreanie i nie zawracam sobie dupy G1 :P

na sipa to mam m24 i aiaw a na 2 slot to tylko mp5k a poza tym od jakiegos zcasu nie gram snipem, juz nie lubie campic chyba ze caly team) a i moze promo wyjdzie na aw to bede mial

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...