Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Koledze Ukraść Całe, Pro Eq?

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak!

Najpierw musimy zrobić tzw "Keyloggera" ale, który nie wysyła danych na email, tylko tworzy dokument .txt na komputerze, który będzie przechwytywał, co ktoś kliknie na klawiaturze. Wiec juz go mamy/zrobiliśmy i zapraszamy do siebie kolege. Włączamy naszego keyloggera i kolega loguje się na swoje konto i keylogger zapisuje jego id i hasło w dokumencie .txt czyli notatniku. Po paru godzinach, gdy wyjdzie, wchodzisz na jest konto powiedzmy o godzinie 1:00 w nocy (jeżeli do tej godziny jest na kompie, ale chodzi o to, żeby nie był na komputerze. Wchodzisz i notatnik, jak zrobiłes/sciagneles keyloggera w dokumencie .txt przegladasz go i widzisz id i haslo do kolegi konto.

Logujesz się na niego konto, na postać i włanczasz jeszcze 1 metinka na swoim koncie i przez handel przerzucasz eq kolegi na twoje konto i chowasz do magazynu lub sellasz, żeby tych eq nie widział twój kolegał i nie wiedział o niech że je masz. kolega wchodzi i się zastanawia, kto mu ukradł. potem miej z nim słabszy kontakt i masz pro eq kolegi

Opublikowano

jak mi by tak zrobił kolega to by był jebanym frajerem w dupe ruchanym .

tak jak ty postepuja tylko kurwy a nie koledzy ;] .

- LECI!

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Wow fajnie okradnę kolegę, na 100% to umocni naszą przyjaźń.

Najpierw musimy zrobić tzw "Keyloggera"

No to pokaż nam jak takiego zrobić bo My nie wiemy :)

02758850976702993171.png
Opublikowano

dawajcie minusujcie go bedzie miał duza popularnosc .

nienawidze takich ludzi jak ty . pejsie ..! wezcie go zbanujcie .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Słabe, poza tym okradać własnego kolegę jest nie w porządku :/Dam ci -, bo dla mnie to fe i nie masz kolegi, z którym grasz. Jeżeli jesteś gotów okradać przyjaciela to spoko, widać jakim naprawdę przyjacielem jesteś, ale ja z tego nie skorzystam.

Opublikowano

Bardzo twórczy poradnik.

Pozostaje pytanie skąd mieć takiego keyrlogera, żeby samemu się na to nie złapać ^ ^

Opublikowano

Pt...Na wielu stronach możemy wpisać tzw:Keylogger z czujnikiem pzrechwytywania ruchów na komputzerze...Odpalamy go i wszystko co zrobimy na klawiaturze zostanie w nim zapisane...Nie polecam tego prostackiego sposobu...Nie profesjonalne.

b79d72e0.png
Opublikowano

Jak można okraść kolege? Ja rozumiem jakby nas okradł ale od tak?! To jest chore lub ty jesteś chory ;p

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

"potem miej z nim słabszy kontakt i masz pro eq kolegi " Trzeba być popierdolonym n3o kidem żeby dla zasranej gry osłabiać kontakt z kumplami żeby móc ich okraść -,-

Opublikowano

Takiemu h.. powinni napier... zeby nie wstal przez pol roku...

Ogarnij sie neokidzie co ty gadasz!!! Jak mozna kolege okrasc dobrze jeden z @UP sie wypowiadal.. trzeba miec patologie w domu

Jeżeli pomogłem daj add.png

Opublikowano

Mi tak kolezka zrobił, tyle że nie z keyloggerem bo z nim grąłem na jednym pro koncie to okradł i eq ma albo kase ze sprzedaży. Teraz osłabił ze mną kontakt i praktycznie go nie widuje na gg nie odpisuje itp ...

Opublikowano

- leci

Kolege okrasc?

Nie wiem moze nie masz kolegow i dlatego masz takie tut'y ale tutaj nie zablysnales ;/

wiec napewno tez tu nie bedziesz mial kolegow ;)

a wiec --------------------

takim kolega upierdala sie lep ;)

Wole nie zapraszac juz nikogo do domu xD bo mi jeszcze psa ukradna ; ///

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że "kolegów" się nie okrada.Każdego mojego "kolegę" traktuję poważnie,z szacunkiem.Kradzież jest po prostu brakiem szacunku do kogoś -kto może nam kiedyś w czymś pomóc wzajemnie,z kim można pogadać,pograć,i miło spędzić chwilę.

Opublikowano

Szkoda słów... napewno masz masę przyjaciół... gra ważniejsza niż kumple? weź pierdolnij barana w ścianę jeśli tak sądzisz..

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

Jesteś tylko psem a nie kolegą jak siebie sama nazywasz szkoda mi takich ludzi jak ty!

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Jakby ten kolega miał choć trochę rozumu to by się kapnął po kilku godzinach/dniach , że u Ciebie był jako ostatni...

Spam , spam i jeszcze raz spam -.-

Closed

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...