Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, a mianowicie, gdy włącze komputer pokaże mi się ładnie pulpit to od razu pokazuje mi się cos takiego: http://s1263.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1348193&t=634293836407068607&id=411487731&vid=411487731

Pomoże mi ktoś to " zlikwidować" ?? Będę nagradzał plusami oraz minusami

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Sprawdź czy możesz otworzyć menadżera zadań lub edycje rejestru i napisz.

Jeśli jest napisane że zostały zablokowane przez administratora i w dodatku masz te błędy to może być sality :P

5155135006.png

Opublikowano

Sprawdź czy możesz otworzyć menadżera zadań lub edycje rejestru i napisz.

Jeśli jest napisane że zostały zablokowane przez administratora i w dodatku masz te błędy to może być sality :P

nie rozumiem tego słowa.. ;]

EDIT: mam net framework 3.5, mogę normalnie otworzyć menedżer zadań, co do rejestru nie sprawdzałem...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Taki jeden wirus co podpina się do kodu plików .exe, .jpg, .dll itp. i powoli przejmuje kontrole nad systemem, ale jeśli możesz otwierać menadżera zadań to raczej nie to. Możesz? :P

5155135006.png

Opublikowano

mam otworzyć to podczas tego błędu czy normalnie włączyć AOL'a i sprobowac wejsc ?

Opublikowano

otwiera, otwiera, nigdy tak nie miałem, że nie otworzył..

Opublikowano

Dziękuję ślicznie. Zainstalowałem ten program po czym zrestartowałem komputer i błąd już się nie wyświetlił. Wielkie dzięki !!!!

Temat do zamknięcia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...