Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]&[Pomoc]Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu postanowilem zalozyć serwer na hamachi

Jak narazie taki byle jaki ze tak to ujme aby się podszkolić w bazie itp itd i mam pewien problem, mianowicie pobralem pliki by JachuPL itp obejrzalem pare videotutkow jak zrobic server itp ogolnie serwer zakładam

oglądając film :P Ale nie chodzi mam pare pytan co do serwera a więc :

1.Czy do plików by JachuPL musze coś pobrać jeszcze? Na filmikach widzialem że mieli jakas glowe sury i pliki MC a w tych plikach tego nie ma

2.Czy potrzebuje chinskiego metina aby odpalić serwer u siebie jeśli mam pliki od JAchuPL?

3.Czy pobrać te pliki chinskie oryginalne oraz chinskiego clienta i robić tak jak na filmiku all?Chodzi mi o te pliki z haslem mc(costam:P).com

4.Po pomyślnym zrobieniu serwera jakimi passami mam się zalogować, tymi root i mc czy musze robić konto w bazie

Prosze o pomoc jestem zielony w tych sprawach a bardzo chcialbym mieć własny serwer ;] oczywiście będą + oraz - za pomoc co to zbiera to dam.

Proszę także bez żadnych tekstów typu: "Nie umiesz zrobić nawet z filmikiem to sie za to nie bierz" "nie umiesz nie rób" itp.

Z góry dziekuje wam za pomoc

Opublikowano

te pliki JachuPL były robione pod włoskiego clienta simoxthehacker'a

co do loginu to masz w temacie z jego plikami pokazane jakie jest id i haslo do gry