Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaka postacia najszybciej wbije 65lev?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wojownik

• Mental
      11
    • Body
      10
  2. 2. Sura

• WP
      18
    • BM
      3
  3. 3. Ninja

• Dagger
      17
    • Archer [tym napewno nie]
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

?? prosze glosowa zastanawam sie nad Dragerem lub Bodym tylko body ma drogie eq a drager juz sam nie wiem wp troche nudno sie gra zaglosujcie i zobacze

MAM bufa 48lev pomoc smoka m3 i blogo m2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wp bedziesz ogarniac na 40lvl cały spot na Bo, pozniej v2 to już bajka.

Weź sobie build na konia.

Ostrze -> Zbroja -> Strach - > Wir

2:1 Wit i Int i rlz.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Najmniej nudne postacie to Dagger i Body, Polecam daggera, do 40'lvla na lajcie lur, a potem dobre eq i ciśniesz solo.

Oczywiście jeśli masz od ch*a kasy to możesz grać bodym :) . Decyzja należy do Cb.

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

sura wp . czemu?

duza wartosc ataku / duzo deffa / mniejsze dmg od mobow.

+ buff to spotty leca przy tym jak sie chce ^^

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Body - szybkie expienie, ale jak wiemy ku drogie wiec za bardzo nie polecam.

Wp - tutaj można powiedzieć postać uniwersalna atak + obron można nazwać body+mental.

Archer- tutaj jeśli posiadasz troszke yangów na marmury, oraz eq z pz to najszybciej wbijesz.

Dagger- postać ten niczego sobie po 65 lvl zaczyna się nim gra.

Widziałem u góry post, że mental do expa? przestań, że da defa dużo to nie znaczy, że się szybko expi, jak grałem w metina to mialem 55 lvl expilem w v2 po 2 grupki [oczywiscie na szponach] a mental 60 lvl kiedy ubił te 2 grupki to ja już z 10 ubiłem oczywiscie nie miał slabego eq kazdy z nas posiadał buffa.

Jeśli posiadasz mało yangów wybierz Sure WP.

Pozdrawiam. :)

matjes4.png

Opublikowano

Dla autora tematu : Nie powinienes patrzec na to kim najszybciej wbije sie 65lvl tylko jaka bedzie pozniej gra. Bo mozesz wybrac klase ktora expi sie dobrze tyle ze gra bedzie troche na innym poziomie. Osobiscie Na PL-u gralem od 1 do 73lvl-a wojem body a pozniej ninja dagger od 1 do 65lvl-a. Powiem ci ze duzo ciekawsza gre reprezentowal soba dagger choc nie expilo nim sie tak przyjemnie kiedy nie bylo marmurow. Osobiscie uwazam ze najszybciej wbijesz sura WP tylko pozniej mozesz zalowac tej decyzji ^^ dlatego warto pomeczyc sie z expem inna klasa ale za to miec bardziej przyjemna gre na finiszu ;]

Opublikowano

Najszybciej lvl zbiją się wp jak się umie grać. Jak się zbije wysoki zaczyna być dobry w pvp. Jest to ciekawa postac. Bm najlepszy do pvp , ciekawy i dzięki ochronce średni w expie.

Odradzam grę bodym jest nudny , drogi i ma najgorsze skille do pvp. Mental nudny ale dobry w expie, lepszy w pvp od bodego. Dagger postac uniwersalna średnia expie i w pvp. Archer zaraz po bm najlepszy do pvp ale bez poli ciężko się nim expi.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Surą WP najszybciej wbijesz lvl .

2:1 INT:WIT potem zręczność

Odpalasz Czarowane Ostrze i rozwalasz spot potworów, seria: Smoczy Wir, Uderzenie

Palcem i dobijasz silniejsze potworki mieczem.

Closed

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...