Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam napisałem własnym stylem spam botka xD. Jest zrobiony tak na razie był inaczej ale zrobiłem tak żeby chociaż trochę chodził.

To jest ukryta treść, proszę

proszę poprawic jeśli możecie na tak aby włączał się po kliknięciu OK w tym pierwszym oknie, które wyskakuje po włączeniu. i żeby można było wybrac ile tekstów ma się wyświetlac.

jeśli da się tak zrobic to proszę o poprawke.

Opublikowano

jestes głupi czy leniwy?

Nie rozumiem was , pomyslcie ile radosci i satysfakcji moglibyście mieć sami rozwiązując swój problem.

Masz dokumentacje , google

zrób to sam!

Jak damy Ci gotowca nauczysz się o wiele mniej

Chcesz kiedys być programistą?

Z takim nastawieniem będziesz wiecznie marnym autoit-skrypterem uzaleznionym od pomocy innych

Opublikowano

masz +:) masz w podpietych tutek macika juz jak bys go skopiowal to polowa sukcesu w tym co robisz

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

ok ok ;D dzięki wielkie ;] działa i jest super :D

Mam jeszcze jedną prośbę do cb jak zrobic żeby nacisnąc np. F1 wyskoczyło okienko z czasem ile zostało do zakończenia obliczone ile np. wiadomości zostało(np. 15) i czas co ile sekund 1 sekunda 1000

to żeby obliczyło ile razy jeszcze albo sekund mam tylko że nacisne F1 i piszę np. czas który dałem a nie ile zostało jak zobic

• Dodaj nową pozycję...