Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Pojawily Sie Nowosci W Czasie Tego Roku

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele było zmian .

Zmieniono tryb HUDa.

Wyglądy różnych rzeczy .

Wprowadzono nowe mapy .

Wprowadzono wiele nowych broni oraz specjalistę .

Powstało wiele nowych rzeczy za NX

Po raz pierwszy w Polsce umożliwiono zakup NX po przez SMS .

Zbanowano wiele osób .

9368_gold.png

Opublikowano

a mozesz podac ile za sms'a by kosztowal taki zakup

a co do ostatniego to wlasnie mnie zbanowana za nic :(

Wszystko możliwe iż bana dostałeś za nie aktywność .

Porzucone Konto .

23.18 zł = 4.170 NX

30.50 zł = 5.490 NX

9368_gold.png

Opublikowano

za nie aktywnosc raczej nie bo to przed skonczeniem gry dostalem bana i to wlasnie z tege wzledu zakonczylem gre a wk******* sie okropnie bo wydalem ok 300 zl

@EDIT 500 post i ranga ProUser :)

@DOWN

nie bo nawet nie znalem zadnego buga do tej gry, no moze klnalem do innych ale raczej nikt by tego nie zglosil, a co do modow to nigdy zadnego i do zadnej gry nie sciagalem tylko hacki do WR

Opublikowano (edytowane)

mam pytanie, jakie pojawily sie nowosci w ca porownujac stan CA z ubiegloego roku?

pytam bo w wr koncza mi sie bronie a dopuki nie sprowadza do mojego miasta psc to bede grac w ca...

W tym roku CA się baaardzo zmienił ale jednak niekoniecznie na lepsze tzn. zmieniono wygląd item shopa i tych wszystkich innych pierdół, dodali dużo (baaardzo dużo broni), ale nie jaraj za bardzo bo 75% jest za NX ( 5k nx za 20zl, strzelba na 30 dni +/- 6,900 NX), a reszta broni jest od lvl trzy belki w góre i 2 w dół (SSG chyba ale nie chce z błąd wprowadzać) no i dodali nowe mapki i ubrania, zmienili staty (w większości przypadków na gorsze) wielu starszym broniom i nie ma już skrzynek gdzie losujesz wybrane typy broni. Moja opinia jest taka, że zesrali stare dobre CA ale jak ktoś wydaje dużo forsy na gry to się ucieszy.Ale i tak nie jest źle bo na początkowych lvlach można kupić więcej broni niż ma item shop w warrocku :P I są też fajne eventy (tylko ostatnio nexon zrobił gafe i nie dał większości graczy nagród [mnie też co było bezczelne :D ]). Ogólnie to jest chyba najlepsza gierka FREE ( <----ahhahaha) MMO FPS, ale z wersją z tamtych lat i CA Na wypada blado.

Edytowane przez Lenart
xxlechuxx1.png
Opublikowano

Nawet jesli miales hacki do wr to i tak bana za hacki dostales przez HS shielda bo on ci wkryje wszystko ;> Nexon uznaje to, ze hacker zawsze pozostanie hackerem ;d

Powiem ci szczerze, ze do ostatnich czasow Wr lubialem bardziej, ale przenioslem sie do CA na dobre. Dla czego? Tu tez wysysaja kase z ludzi, ale za to dostajemy czeste update, nie tak jak w wr raz na pol roku, tylko raz na 3 tygodnie? 4? To i tak duzo..

2 sprawa to taka, co z tego ze w wr masz tansze G1 itp, skoro gowno za to masz? Powiem ci ze wr to nie az taka piekna gra, mam tam jeszcze lvl 63 i perma i co z tego skoro zle sie w to gra? CA jest bardziej rozbudowane, wiecej broni, sprzetu, mozesz poczuc sie jak prawdziwy czlowiek na wojnie. Wole zaplacic wiecej nexonowi i dostac za to dobra gre i mila, ;>. Poza tym w CA jest mniej hackerow, a nawet jak sie zarzy to ludzie sa dobrzy(niektorzy) i kickaja ;>

W Ca w tym roku wiele sie zmienilo, jak poprzednicy mowili, duzo na + ale tez pare rzeczy na wielki -, ale zwracam sie do uzytkownika wyzej : jak ci nie dali nagrod? Trzeba bylo dobrze czytac o evencie a nie plakac.

Polecam ci bardziej wydawanie kasy na CA jesli o to ci chodzi ^^

tez na poczatku nie bylem przekonany ale sie przekonasz ze warto 2 dychy zaplacic nexonczykowi niz G1 ;>

W G1 sobie fury za twoja kase kupia i sraja na ten WR, a w nexonie i tak sie straja bo co chwilke update tez ich kosztuje ^^ (nie malo),

CA, CA, to jest zycie na 102, uzaleznia ;d

Miłego dnia ;>

Jesli to cale przeczytales to stary, podziwiam cie

Opublikowano

dzieki za info temat do zamkniecia

ja nie lubie ca poprostu dla tego ze gralem poltorej miesiaca i w tym czasie poszlo 300 zl a ze wedy jak gralem w ca to wr mialem skasowane i na dysku tez zadnych hackow nie bylo dlatego nie wiem dlaczego dostalem bana i to za nic kiedy mialem range bronz (no wiecie ta kuleczka ktora pokazuje stopien wydanych nx'ow, przed chwila gralem i tak sobie, na kill creku kolesie z tym DSL-1 czy jakos tak albo z pp-19 i viperami, na quarentine wszyscy z granatnikami - pi****** to ale za to ze wszyscy chcieliscie mi pomuc i pomogliscie to odwdziecze sie + dla wszystkich

temat do zamkniecia

Opublikowano

Nawet jesli miales hacki do wr to i tak bana za hacki dostales przez HS shielda bo on ci wkryje wszystko ;> Nexon uznaje to, ze hacker zawsze pozostanie hackerem ;d

Powiem ci szczerze, ze do ostatnich czasow Wr lubialem bardziej, ale przenioslem sie do CA na dobre. Dla czego? Tu tez wysysaja kase z ludzi, ale za to dostajemy czeste update, nie tak jak w wr raz na pol roku, tylko raz na 3 tygodnie? 4? To i tak duzo..

2 sprawa to taka, co z tego ze w wr masz tansze G1 itp, skoro gowno za to masz? Powiem ci ze wr to nie az taka piekna gra, mam tam jeszcze lvl 63 i perma i co z tego skoro zle sie w to gra? CA jest bardziej rozbudowane, wiecej broni, sprzetu, mozesz poczuc sie jak prawdziwy czlowiek na wojnie. Wole zaplacic wiecej nexonowi i dostac za to dobra gre i mila, ;>. Poza tym w CA jest mniej hackerow, a nawet jak sie zarzy to ludzie sa dobrzy(niektorzy) i kickaja ;>

W Ca w tym roku wiele sie zmienilo, jak poprzednicy mowili, duzo na + ale tez pare rzeczy na wielki -, ale zwracam sie do uzytkownika wyzej : jak ci nie dali nagrod? Trzeba bylo dobrze czytac o evencie a nie plakac.

Polecam ci bardziej wydawanie kasy na CA jesli o to ci chodzi ^^

tez na poczatku nie bylem przekonany ale sie przekonasz ze warto 2 dychy zaplacic nexonczykowi niz G1 ;>

W G1 sobie fury za twoja kase kupia i sraja na ten WR, a w nexonie i tak sie straja bo co chwilke update tez ich kosztuje ^^ (nie malo),

CA, CA, to jest zycie na 102, uzaleznia ;d

Miłego dnia ;>

Jesli to cale przeczytales to stary, podziwiam cie

Ty mi już któryś raz wypominasz o tym evencie i o tym, że WR to kupa gnoju przy CA. Ja też tak uważam ( i chyba o tym napisałem nie??) a jeśli chodzi o tą negatywną opinie o Combacie to kurde przypominam że to było CA 2008-2009 vs Ca 2010. I pewnie też byś to napisał jakbyś wtedy ( 2 lata temu) grał. A co do wydawania kasy to najlpiej kupić takie Call of Duty i mieć spokój A i za 2 dychy to w CA dużo nie kupisz

xxlechuxx1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...