Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Blackout

kuba170517

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie dlaczego jak naciskam Check (trzeba nacisnac zeby gre uruchomic) to tak długo to sie robi nie wiem czemu u kolegi 1min i juz a u mnie musze z 7 min poczekac albo dluzej czemu wie ktos karta graficzna 256 RaM 1.5 gb ODP

Opublikowano

mi się też szybko odpala ni muszę czekać tak długo

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

A ja mam inny problem dlaczego nie moge sie zarejestrowac. Daje singup wpisoje wszystko poprawnie to co trzeba i od wczoraj po poludnia nie dostalem linku potwerdzajacego, zarejestrowalem juz 3 konta i na zaden e mail nie dostalem linku help. Moze mogl by mi ktos zalozyc konto i podac passy na gg 603215 czekam poleci plus

Opublikowano

@up A na jakie e-maile rejestrujesz ? Gmail, hotmail, wp, onet czy jaki??

Jeżeli onet, wp czy jakiś inny (polski) to zarejestruj na gmail lub hotmail (przychodzą w ciągu 1-2 minut.)

...

Opublikowano

raczej kompa mam dobrego tylko to jak tam pisze check file to to przejdzie i zaczyna sie od poczatu i pisze downloading patch files i tak sie pobiera z 5 min a powinien ten pasel na dole raz isc a on pare razy !!

Dlaczego wie ktos pomózcie!! PLS

bez tytułu.bmp

Opublikowano

O wpadłem, jest druga możliwość : Anty Wirek.

Wyłącz na czas patchowania (może pomoże).

...

Opublikowano

nie pomaga macie jakieś pomysły inne przeinstalowywalem gre na wszystkich dyskach ja mialem i to samo, raz sie wlaczyla normalnie ze raz pasek szedl na dole (nie wiem co to jest) !!

Opublikowano

Gdzies czytalem o tym przypadku w grze i tam pisze ze im wiecej pamieci RAM tym szybciej wszystko sie wlacza, moze to tez zalezec od procesora ja mam procesor AMD Sempron Processor 3000+ 1,81GHz 512 MB RAM i wlacza sie w ciagu ok 15-20s

Opublikowano

a ja mam 2.81 GHz 1.5 Gb ramu i 1mb łącze i nie wiem czemu ale jak ten pasek na dole przejdzie (ten total) to od nowa leci i pobiera sie cos ss na górze jest wrzucony i nie wiem dlaczego

wylaczylem antyvirusa uruchamialem jako administrator i nic przeinstalowywalem gre i dupa nie wiem czemu !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja daje grze za grafe 3/5 za grywalnosc 4,5/5.Moze nie powala wlasnie grafika ale grywalnosc jak dla mnie bardzo wysoka daleko do niej CA i innym ,jak dla mnie grywalnoscia przypomina najbardziej csa a nie wlasnie CA i inne i dlatego jestem za ta gra.Fakt troszke laguje ale wydaje mi sie ze jest duzo lepiej jak bylo na poczatku zreszta nie ma co sie dziwic bo serwer jest w US.Narazie mila atmosfera i aktywni GMowie nawet graja,sa eventy juz wygralem za udzial w jednym ak47silwer na 3 dni do tego aktualnie wystarczy zalogowac sie na facebook przez strone gry i dostajemy m4a1 silver na 7 dni.Bronie kupowac na poczatku odradzam lepiej inwestowac w treningi szybko sie leveluje a zdobywajac levele dostaniemy szybko najpierw ump pozniej psg nastepnie mp7.Trzeba pamietac ze ta gra dopiero wystartowala wiec mam nadzieje ze bedzie sie rozwijac.

PS.Gra jest bardzo popularna w wielu krajach bo project blackout to nic innego jak gra Point Blank znana juz dawno w innych krajach pod ta naza :)

Opublikowano

Ja mam taki problem: Zainstalowałem wszystko pomyślnie, wchodze w grę i problem zaczyna się przy logowaniu. Wpisuje ID ,Password i pisze że będne login lub hasło...nie wiem, na 100% dobrze wpisuje, może jeszcze czekoś nie aktualizowałem?? Proszę o szybką odpowiedź, z góry dzięki :)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi też się długo wczytuje Check wiec sie nie martw , jakies 2-3 minuty , potem gra z minute , ale gra jest swietnie zrobiona bardzo mila i bardzo wciaga , co wy gadacie ze grafa slaba wlasnie grafa jest niezla 9/10 daje Blackoutowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...