Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzór Serwera

zabaq92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie panowie. Mam taką sprawę. Może któryś z was ma serwer dedykowany? Ja założyłem swój nie dawno ale jest to zwykły serwer gdzie zmieniają się tylko mapy i tryby gry. Czy ktoś z was, który ma serwer mógłby mi użyczyć swojego Server Config. chciałbym, żeby mój serwer jakoś wyglądał a nie tylko mapy sie zmienialy. Oczywiście pozmieniam wszystkie dane Powitania. Będę wdzięczny za pomoc ale mogę dać w zamian tylko plusa. :)

15267810.jpg

Plus to Plus

Opublikowano

Tutaj masz dział na forum AlterIWnet, w którym znajdziesz m.in. dodatek do głosowania po każdej rundzie, jaka mapa będzie następna,automatyczny tekst pokazywany w grze i inne tego typu rzeczy, jedno jest pewne, dużo tam tego.

Łatwo dzięki temu ulepszysz swojego dedyka

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Tutaj masz dział na forum AlterIWnet, w którym znajdziesz m.in. dodatek do głosowania po każdej rundzie, jaka mapa będzie następna,automatyczny tekst pokazywany w grze i inne tego typu rzeczy, jedno jest pewne, dużo tam tego.

Łatwo dzięki temu ulepszysz swojego dedyka

To jest ukryta treść, proszę

Postaram sie coś z tego wyciągnąć. Dzięki bardzo. Ale jak ktoś ma jakiś wzór serwera to niech podeśle. :)

15267810.jpg

Plus to Plus