Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka broń dla Sury WP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytałem juz w jednym temacie udzielił mi odpowiedzi pewien kolega lecz ie zdaje mi sie zeby ona dobra było.

Otóż jaka pron jest najlepsza dla sury wp pod pvp a jaka pod expa? Chodzi mi o bronie od 65 lvl up.

Opublikowano

Zatruty zgadzam sie, Świety to jest typowo do wp... Nie lepszy Trytona czy bojowy? Chce pewnej odpowiedzi ponieważ niedługo będę kupował wiec nie chce gafy strzelić...

Opublikowano

Miecz Bojowy +9 jest baardzo dobry dla sury Wp i przy tym perspektywiczny. Możesz go na wyższym lvlu ulepszyć na miecz trytona idealny do expa w grocieXD. Jedyny mankamentem tego wyboru jest cena Z czarowanym ostrzem na P bedziesz wymiatał w pvp i pvM. Uzbieraj kaske i się nawet nie wachaj tylko kupuj ew zrób samemu do +7 dt ew gildijny jak masz ulepszacze a potem bodziami.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ok czyli na 65 kupie sobie bojowy +9 i będzie mi on służył pod pvp i exp dla oszczędnosci. A od 75 lvl kupie zatruty sr 30+ i bedzie pod exp a bojowy/ trytona pod pvp Tak mam to rozumiec?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...