Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam dla Was kilka pytań dot. Gulid Wars.

1.czy się tam Wbija tkz. "levle"

2.Jest dużo "questów"

3.Jak sie wbija "levle" to czy łatwo ??

4.Którą postać mi radzicie na początek

Daje + za pomoc !.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Siemka, mam dla Was kilka pytań dot. Gulid Wars.

1.czy się tam Wbija tkz. "levle"

2.Jest dużo "questów"

3.Jak sie wbija "levle" to czy łatwo ??

4.Którą postać mi radzicie na początek

Daje + za pomoc !.

1. Tak, jak w chyba każdej grze mmorpg.

2. Questów jest bardzo dużo, w każdej kampanii około 20 q.(prop. 24, factions 14, nightfall 22 chyba) głównych i około 1000 pobocznych (nie liczyłem, ale tyle mniej więcej jest)

3. Gra nie polega raczej na expienie. Max lvl można wbić w 3-4h jeśli tylko wbija się doświadczenie. Wtedy zostaje dużo q., elitarnych lokacji i różne rodzaje pvp.

4. Postać jest zależna od tego kim lubisz grać. Elementalista - mag żywiołów, mesmer - czarownik rzucający klątwy, nekromanta - klątwy, miniony(sługi które nas wspomagają), wojownik - tu chyba nie muszę tłumaczyć, łowca - łucznik, może zastawiać pułapki i mieć swojego zwierzaka, mnich - przeważnie wspomaga lub leczy drużynę, (Factions) zabójca - wojownik ze sztyletami, (Factions) rytualista - przeważnie tworzy duchy które atakują wrogów lub wspomagają drużynę, (Nightfall) Dervish - wojownik z kosą (raczej nie polecam, ale jeśli umiesz grać to sobie poradzisz), (nightfall) wojownik z włócznią, wspierający drużynę okrzykami lub zaśpiewami.

Tam gdzie jest nazwa w nawiasie (np. Nightfall) to znaczy że postacie dostępne są tylko w tej kampanii. Dervisza nie polecam dlatego że przez wielu jest uznawany za "noobską" profesję, prawdopodobnie dlatego że jest źle "zbuffowana", ciężko się nią gra i teoretycznie się nie przydaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...