Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlamanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisz do nexona zeby sprawdzil czy na twoje konto logowano sie z roznych IP! jesli tak to powiedz ze chcesz niezwlocznie zmienic passy do konta (haslo) i podajesz Imie i te inne duperele i po sprawie . . .!

Opublikowano

siema dzis rano wlaczylem CA i stracilem kase . Ktos kupil mi bron i ja nie wiem jak nawet prosze o pomoc ...

Nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź, Jak to ktos kupił tobie broń???

Jaki by miała to sens żeby ktoś ci sie włamywał na konto żeby kupic CI broń???

Może ktoś sobie z twojego konta Giftnął broń na inne???

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź, Jak to ktos kupił tobie broń???

Jaki by miała to sens żeby ktoś ci sie włamywał na konto żeby kupic CI broń???

Może ktoś sobie z twojego konta Giftnął broń na inne???

nie, on(ten włamywacz) kupił broń na jego konto (naszego mpcforumowicza) broń za GP naszego mpcforumowicza :) włamał się, kupił broń (zmarnował kasę) pograł i se poszedł :) (ale to nie ja :>)

shoob.png

Opublikowano

Pogral sobie pogral, bo gralem z twoim kontem, ten kto sie wlamal to zaiste dziecko w wieku 8-14 lat, plakal i kazdego od hakerow wyzywal ^^ a niedaj bog padniesz od niego to sie podnieca ^^, gdzies o 15 to bylo ...

Pisz do supportu ;>

Jesli znasz sekrety itp to ci passy zmienia,

Opublikowano

zapytaj młodszego brata... zapytaj taty albo mamy czy nie kupili sobie przypadkiem G 36 za twoje GP ... no co mój tato gra w CA... :P

Opublikowano

chopakii jak to którys z was to giftnijcie mi jakiś fajowski karabinos to wam + odpale mój nick LUBISZTOSUKO XDDD

xD

co ten post wnosi do tematu ? myslisz ze ten zlodziej by sie przyznal do okradania ?? <_< pomysl zanim napiszesz . . .

a jesli mi odpowiesz co moj post wnosi to poczytaj calosc to zauwazysz ze napisalem post w ktorym pomoglem !

Opublikowano

co ten post wnosi do tematu ? myslisz ze ten zlodziej by sie przyznal do okradania ?? <_< pomysl zanim napiszesz . . .

a jesli mi odpowiesz co moj post wnosi to poczytaj calosc to zauwazysz ze napisalem post w ktorym pomoglem !

no przeczytalem twój post i i chyba chlopakowi nie pomógł bo nic w nim ciekawego nie ma.. tyle to mół się sam domyślec o.O mi tez okradli konto bodajże 3 razy mojemu kumplowi tak samo... moja rada jeśli nie masz wysokiej rangi zalóż nowe konto... ;)

Opublikowano

chopakii jak to którys z was to giftnijcie mi jakiś fajowski karabinos to wam + odpale mój nick LUBISZTOSUKO XDDD

xD

Zachęcam do przeczytania regulaminnu.

warnik za wyłudzanie.

Opublikowano

W ostatnim czasie strasznie nasiliły się te włamania na konto .

No co ci poradzić pierwsze co piszesz do NEXON-a

Polecił bym ci w trybie natychmiastowym zrobić skana kompa czy czasem gdzieś nie kryje się jakiś keylogger .

Ale nie avastem ...

Czymś dobrym .

9368_gold.png

Opublikowano

Zachęcam do przeczytania regulaminnu.

warnik za wyłudzanie.

nic nie próbowałem wyłudzić... dobry jest?? napisałem dla beki... nawet nie wiem czy taki nick istnieje... :angry: :(

Opublikowano

nic nie próbowałem wyłudzić... dobry jest?? napisałem dla beki... nawet nie wiem czy taki nick istnieje... :angry: :(

no i dla "beki" dostałeś warna, zaraz dostaniesz kolejnego za offtop

Opublikowano (edytowane)

cos ci mowi prywatna rozmowa ?? ^^

3.1 Zakaz prywatnych rozmów w tematach. Jeżeli masz pytanie do konkretnej osoby wyślij mu prywatną wiadomość.

a pomyslec ze sam mnie o to upomniales pare tematow wczesniej po czym go zamknales . . .! <_<

///Mówi Ci coś ranga Moderator ? jestem tutaj od pilnowania porządku. Regulamin znam znakomicie jeśli o to chodzi. - Lenart

Edytowane przez Lenart
Opublikowano (edytowane)

Słowo Lenata czy Enzila jest święte i macie się do tego stosować .

W końcu oni są moderatorami a nie wy .

Widzę zamiast pomagać rozkręca się spam .

Koniec nabijania postów.

Temat Zamykam .

///omek, mylisz się... my jesteśmy tylko władzą wykonawczą, słowo kokosza jest tutaj święte, a nie nasze, - Lenart

Edytowane przez Lenart

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...