Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Stworzyłem ten temat po to abyśmy mogli porozmawiać o różnicach między serwerami SG i US. Chciałbym dowiedzieć się :

Czy na SG są bronie na 80 lv

Ile jest serwerów na SG

Polacy mogą grać na SG ? ( nie licząc pisania na czacie gdzie chyba obowiązuje angielski ? )

Pozdrawiam i czytać sygnaturkę :)

Opublikowano

Polacy mogą grać na SG... Na wołaczu angielski ( jak chcesz ryzykować to można po polsku xD)

Na razie nic tu nie ma. Więc proszę was o zrobienie Sygny

Opublikowano

to tak

bronie na 80 level, raczej nie, bynajmniej nikogo w owej broni nie widzialem ;]

serwerow na sg hmm jest 1 ;d i 4 ch

polacy no moga moga, ale nie na kmr modzie i innych cheatach, za to banuje maja te cale logi

pisac po ang trza tam ludzie upominaja gm tylko luuknie to da raczej ostrzezenie

na sg na poczatku postaci dostaje na 1 tydzien pierscien expa rekawice zlodzieja i 3 reke z isu

mozna sellac pierscienie expa/pelerynki ...

hmm...

na usie np z m7 do m8 jest 25% szans ze skill wbije sie nie G

na sg sa czeste eventy np. hunter hours, wtedy drop jest 200% chyba, wtedy itemy dropia jak na privku root ;p

na usie mozna kd ulepszac na +5 i sa nowe bronie

na sg gm'owie sa fajni w ogole polecam SG, US TO GÓWNO ^^

SG RULEZ ALE JUZ NIE GRAM BO SPALILEM FMSKA NA +9 ^^(śr 24) ;d

Opublikowano

Na z8games:

-exp za misje do 6 lvl 99%

-exp za misje od 7 do 21 lvl 90%

-tanie ku

-kamienei duchowe 20-50k

-można handlować exp ringami i rękawicami złodzieja

-na misj ena boja trzeba 2x mniej łuczników zabić niż na PL

-na miltara podobnie

-Wprawie 0 cheaterów

-Ogólnie miła i fajna atmosfera

Na SG:

-exp w weekendy (piątek,sobota,niedziela) 100%, 150% lub 200%

-raty normalnei większe odrobine niż na PL

-Tanio

-Łatwo o zarobek (wbijamy 18-20 lv idziemy na Jak-TO i dropimy kk- 1kk schodzi po 400-600k

-Server WPEŁNI ZABEZPIECZONY PRZED CHEATERAMI tzn jak powiedzmy będziesz grał na sh to wciągu 1 h masz bana bo gm zawsze chodzi wszędzie na inv i ogląda nie to co na pl.

-Dużo ludu

-Super atmosfera

Polecam SG

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Można zamykać. Szczeże to zakochałem się w tym serwerze. Tylko wszedłem do gry to był ox mówię no nic pójdę zobaczę co mi szkodzi. Za sam udział w OX otrzymałem zieloną ebo szkatkę + 100 k yang. Potem jakiś gm z nickiem na"N", Nethis czy coś napisał ( po ang. oczywiście) czy nie potrzebuję pomocy i czy czytałem regulamin i wiem czym grozi łamanie zasad. Normalnie takiego serwera jeszcze nie widziałem. Widać że Gm otrzymuje wynagrodzenia za to co robi, nie to co PL :)

Opublikowano

Taa?

Ja tak przeczytałem, ze tak jest w jakims tam temacie ^^

@EDIT, damianez napisz mi na gg 12450630 to moglbym pograc od nowa z toba, jutro mnie nie bedzie, bedzie pol litra na 3 ;]

Opublikowano

Właśnie się skończyła 3 runda OX wygrałem Serce niebieskiego smoka x1 warte 15kk i 200 peleryn męstwa za 2 rundę bo z 3 rundy nie rozumiałem pytań ( nie znam perfekcyjnie ang. :))

teraz się zaczeło zuo nawet dla małych lv coś jest :) metki 5-15 lv :D

Szukam kilku kolegów do gry w Jinnio, ja gram szamanem smokiem a moje doświadczenie to ponad 3 lata na Globalach :) Trzeba posiadać Mikro jak coś to PW na MPC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...