Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gra]Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam otóż przechodzę od niedawana GT5 i tak pomyślałem, jako iż nie ma jeszcze żadnego tematu wobec tej gry ja stworze, będziemy dzielić się info o trofeach, przejściu gry i innych duperelach ;D

A więc tak każdy wie jak zdobyć trofea ale nikt nie wie jakie są ukryte ;D A więc jeżeli posiadasz jakieś podaj jak je zdobyłeś ;D

1.Ja zdobyłem trofeum Dachowanie ;] Jak to zrobić ? Przedachuj auto i poczekaj aż się zresetuje i gotowe ;]

2.Inne ukryte trofeum to urwać część samochodu np. drzwi, maskę lub zderzak ;D Nie wiem jak to wykonać znalazłem w internecie ;p Zaraz popróbuje zobaczymy czy się uda ;D

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Proszę o podawanie swoich sposobów z ukrytymi trofeami, a ja będę to edytował ;]

Jeżeli ktoś ma ochotę pograć OnLine pisać do BARTILIVE ;] Posiadam różne ciekawe gry zawsze możemy w coś pograć ;p

Mam nadzieję, że przyda się to innym osobom ;] Jak macie problemy piszcie ktoś pomoże ;]

Tu macie znalezione z neta ;] Proszę kogoś o przetłumaczenie a ustawię w podpunktach ;]

Endurance Series Complete - Complete the Endurance series of Race Events.

Red Bull X1 Challenge - Complete the 'Red Bull X1 Challenge' Special Event.

Watch Out for Falling Objects - Make a part of your car fall off while driving.

Rollover - Total a car by flipping it over.

Take Your Honda Home - Take a photo of a Honda passing in front of the Honda head office on the Tokyo R246 track.

Picture Exclusive - Take a picture of a special someone as he stands in Kyoto's Gion district.

Portraitist - ake a portrait of a solitary lady who appears on the Marktgasse in Bern.

Edytowane przez barbarka
42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Dla Ciebie to nic nie znaczy ale może znajdzie się osoba poszukująca pomocy i po to stworzyłem temat aby chętni pytali ;]

Trofea dają "szacun na dzielni" xDD A tak na prawdę zdobywasz poziomy i im więcej tym lepsza reputacja ;] Rekord to podobno 53 poziom ale nie potwierdzam ale potwierdzam 36 ostatnio widziałem ;]

42985152343480391846.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...