Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Znacie Jakis Dobry Horror?

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie może jakiś dobry horror??

Jutro sylwester, a ja z kumplem robię imprezę :P

Bd dziewczyny, a przyjaciółka kazała mi przynieść 5 dobrych horrorów.

Na razie mam takie:

Paranormal Etnity

Droga bez powrotu 3

Egzorcyzmy Emily Rose

Ostatni egzorcyzm

Brakuje jeszcze 1 :D

Dodam, że widzieliśmy, juz wszystkie paranormal activity B)

Proszę o szybko odpowiedź!

Opublikowano

Nooo Lustra super film ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Oszukać przeznaczenie to nie jest horror, tak samo jak i efekt motyla. Piła jest dziadowa. Najlepsze są horrory psychiczne, niestety nawet nie mam ci jakich polecić bo pożyczyłem koledze dysk na sylwka, a z pamięci nic ciekawego nie pamiętam :/

Opublikowano

Oszukać przeznaczenie to nie jest horror, tak samo jak i efekt motyla. Piła jest dziadowa. Najlepsze są horrory psychiczne, niestety nawet nie mam ci jakich polecić bo pożyczyłem koledze dysk na sylwka, a z pamięci nic ciekawego nie pamiętam :/

Może psychologiczne?;-)

Opublikowano

Dark Water wyjeba*y ale w wersji Japońskiej / Noc żywych Trupów i

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&translated=1

mało krwi ale jeśli to obejrzysz jesteś koksem xD

icecubea.png

Opublikowano

To niby co to jest komedia romantyczna ?

@2down

No to przepraszam.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

PIranie bym polecil -ale to jest bardziej komedia familijna

pile 3

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Efekt motyla to thiriller. Oszukać przeznaczenie to już bardziej horror, tyle że jest dziadowy -.-

@Xavi

Chodziło mi takie które działają na psyche :)

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już je podał, nie che mi się po prostu czytać debilnych postów jak "Piła" czy " Oszukać przeznaczenie" bo to są komedie a nie horrory ...

polecam dwa normalne horrory, które trzymają w napięciu i nie są przewidywalne (jak te co podałem powyżej)

- Blair Witch Project (powiedz że jest to na prawdziwych faktach, że to miało na prawdę miejsce, że te nagranie z kamery zostało znalezione w domku. I Efekt masz murowany [sporo lasek się nabiera])

- Paranormal Activity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...