Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Okradziony Na 700Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tokiem myślenia napisze problem mojego znajmoego,który poprosił mnie aby napisac tutaj temat.

"Otóż chciałem kupić 20KKK na metin2.pl,sprzedawca powiedział mi,że da mi je ,kiedy do niego dojdą.Wysyłałem pieniądze z iPKo do iPKo więc musiały do niegfo dojść.Jednak nie mam allegro,i nic nie zlaicytowałem,a kupujący nie ma nawet takiej aukcji.Przelew z allegro zrobłem tylko przez bank,z jego poinformowaniem,nic więcej.Czy jest szansa,żeby odzyskać moją należność." -Pytanie toczone przez mojego kolegę,liczę na jakieś odpowiedzi.

Opublikowano

Powiem ci że jest musisz zgłosic na Policje o przywłaszczenie ... Dostanie pieniądze i przedmiot bynajmniej jeśli była aukcja jeśli nie no to tylko kaska. I Namiary na niego

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

hmm a na jakiej zasadzie ma policja sie nim zajac nie zrobia mu nic bo niby za co? ze napisal ze da a nie dal jak by za to policja łapała to połowa graczy metina by znikła

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Niech pujdzie na policje i to walna pod wyludzenie. Jesli z nim na gg czy cos rozmawial po nr konta dojda do tej osoby a jak zapuka policja to nasrane bedzie miec i all wyspiewa przeprosi itp

zbyt duża sygna

Opublikowano

Moje zdanie jest takie,że Policja nie może tu nic zrobić.Wysłał pieniadze on z własnej woli.Transakcja nie była jego pomysłem ,lecz kupującego.Po drugie kupujący ma 10lat,co mnie zdziwiło.Trudno kolega ma nauczkę,dziękuję za odpowiedzi,oczywiście lecą +y.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...