Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops Ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Hmm. Raczej nie. Mój kumpel śmigał z Texture hackiem v3 i żadnego bana nie dostał.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

To jest jedynie modyfikacja tekstur gry. VAC takich rzeczy nie zauważa. Ja bynajmniej w MW2 też latałem z Texture Hack'iem przez 2 miechy, i nikt nic nie zauważył... A kamuflaże to już w ogóle! To nawet nie jest cheating. Hmm...

Aczkolwiek zastanawiam się, czy tych "modyfikacji" nie widać na twoich filmikach...? Kontrowersyjne... Jakoż podmienisz te tekstury na inne, tych starych twój komputer w ogóle nie będzie znał. Więc na każdej broni wyświetli podmienione przez ciebie tekstury. A - jak sądzę - nagrywane są jedynie ruchy graczy itp. Reszta generowana jest tak, jak w normalnej grze... A nie obraz komputera...

Podsumowując - powodu do bana raczej nie widzę. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

troche to wkurzajace bo zadnych hackow nie uzywalem a tu nagle ban . moze ktos wie czy ta sie to jakos zrobic. Gierke mam od 3 tygodniu i malo co grale a tu lipa juz wogole nie pogram

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przydało by się zamknąć ten temat... Na właściwy została już udzielona odpowiedź.

A ty wyżej nie masz co robić, tylko odkopywać? Za takie coś dostaniesz najwyżej warn'a, a nie plusa. :)

Ech..

survarium_user_bar_en.jpg
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...