Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2qktfsz.png

bot byłby tylko pod stronę www.darkwarez.pl

Poszukuję osoby, która napisałaby takiego bota. Oczywiście nie za darmo. Miałaby niezły całkiem stały zarobek. Sprzedawałbym tego bota ludziom zaangażowanych w świat uploadingu!

W ciągu tygodnia gwarantuje min 150zł !!!

Bota bym sprzedawał za 10$ ~ 30zł

Więcej informacji jeżeli jest ktoś zainteresowany a nie zrozumiał ze zdjęcia proszę o kontakt na gg: 24485072

Opublikowano

moge dac ci takie same tylko na mpcforum , ofc za darmo napisz na pw

jak ogarniasz to sobie przerobisz a jak nie to mozesz reklamowac na mpc choc nie wiem czy sie opłaca

Opublikowano

zdaje mi sie czy na tym forum maja zabezpieczenie przed botami?? juz autologin nie dziala:)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

dokladnie na gmail'u jak probowalem autologin to wyskakiwal obrazek do przepisania a na ten stronie jest jakos dziwnie wypelnia formularz tak jak by wysyla ale nie loguje tylko wyskakuje jeszcze raz okno z logowaniem ;/

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano
np. na nk by zadziałał xfpath trzeba wyłączyć nktalk

To nie ma prawa mieć żadnego wpływu... I na czymż to 'blokowanie javascriptu' miałoby polegać?

Javascript, z definicji, wykonuje się po stronie przeglądarki. Gdyby cokolwiek miało blokować to, co wykonuje się u Ciebie na kompie - byłoby wirusem. Żadna z szanujących się przeglądarek nie dopuściłaby do takiego zainfekowania z poziomu dokumentu HTML.

Istnieją pewne zabezpieczenia - choćby wspomniane przez google'a - mające teoretycznie wykrywać czy akcja została przeprowadzona przez użytkownika, czy przez skrypt, ale mogą okazać się skuteczne tylko dla początkujących laików ;P

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Istnieją pewne zabezpieczenia - choćby wspomniane przez google'a - mające teoretycznie wykrywać czy akcja została przeprowadzona przez użytkownika, czy przez skrypt, ale mogą okazać się skuteczne tylko dla początkujących laików ;P

no a jak mnie nazwac?? skoro mam taki wlasnie problem:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Ale ja przecież też nie mam pojęcia jak te zabezpieczenia działają :]

Wiem, że są, bo kiedyś nie chciało im klikać na YouTube'ie. Ale nic, co bym na dłużej miał ochotę/czas rozkminiać. Ale jestem pewien, że wszystko da się obejść.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

może to od sposobu w jakim wprowadza się dane to zalezy ? mi na przykład bezproblemowo działają autologowania w JS ( skrypty GM w FF ) czyli bezpośrednia modyfikacja w kodzie strony sprawdza się , a uzywanie Autoit nawet przy wyszukiwaniu na google prowadzi do zablokowania szukania z informacja sprawdzającą czy przeglądarke obsługuje człowiek :P

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ja mam w tym doświadczenie i powiem że poprostu wasze wersja IE nie obsługuje technologi ery kosmicznej.

spróbujcie zalogować się ręcznie , nici z tego , nie ma znaczenia czy bot się loguje czy wy.

Kiedyś miałem podobny problem z botem do CageFight

robem może pamiętasz tą sprawe , nie udało sie rozwiązać

Opublikowano

jeżeli ręczne zalogowanie jest możliwe to nie umiem tego wytłumaczyc

Racjonalnie wytłumaczyć ;)

ale nie interesuje sie tym , nie znam javascript, php , html

• Dodaj nową pozycję...