Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

adresy nowe 13-02-2009

nieposzlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Unlimited Ammo 1 : 0x005025E6

Unlimited Ammo 2 : 0x005025F7

Unlimited Ammo 3 : 0x005025FD

Unlimited Ammo : 0x005025D0

Name ESP : 0x00507133

Invisible : 0x005084F3

Scope: B4CB1A

Fast Ammo: B4CB24

Fast Health: B4CB28

Fast Repair: B4CB2C

Fast Flag: B4CB30

Playerpointer: 14D5568

Walkthru 6DB693

Shootthru 7382F6

Escalator1 6DC607

Escalator2 6DC4C7

Silent Walk 4AC571

AutoRepair 42B4D1

Ghostkick 46A687 (Not Sure)

Print 4B9230

PX2xZoom 4C4146

POMOGŁEM DAJCIE 5

Opublikowano

dzieki:DDDDDD

ps chlopaki mam pytanko a mianowicie do tych wartosci potrzebny jest mi jeszcze offset i ilośc bitow. Poinformujcie mnie jak ktos kuma skad to wytrzasnac bo nie mam pomyslu ;//// ale skope juz mi chodzi:DDD

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

i tak wlasnie noooby ciesz sie z niczego,kiedys tez wzucalem NIE JEDNEGO SWOJEGO HAKA , ale dostalem banna (DOTEJ PORY NIEWIEM ZACO),JESLI KTOS BEDZIE NA TYLE MĄDRY,I ZROBI HAKA KTORY ZMIENI STAMINE NA EXTRA SPEED(NIE WYKRYWALNY),DOSTANIE GOLD 30 DNI!!!!!!!!!

Opublikowano

STEFEK JESLI JESTES CHOCIAZ TROSZKE MADRY TO WIESZ ZE LUDZIE COS UMIEJA ,POMYSL ZANIM COS NAPIOSZESZ CWOKU

Opublikowano
i tak wlasnie noooby ciesz sie z niczego,kiedys tez wzucalem NIE JEDNEGO SWOJEGO HAKA , ale dostalem banna (DOTEJ PORY NIEWIEM ZACO),JESLI KTOS BEDZIE NA TYLE MĄDRY,I ZROBI HAKA KTORY ZMIENI STAMINE NA EXTRA SPEED(NIE WYKRYWALNY),DOSTANIE GOLD 30 DNI!!!!!!!!!

Hahaha ol nie wierze ci zresztą wiekszośc ludzi NA PEWNO nie wierzy <lol>

@Up

Double Post Report.

Opublikowano

BO JESTES DEBILEM KTORY TYLKO CZEKA NA CZYJAS PRACE .ZACZNIJ COS ROBIC NA TYM FORUM A NIE TYLKO CZEKAC AZ KTOS COZ WRZUCI CEPIE

Opublikowano

Nie pisz caps lockiem noobku ;>

A tak w ogóle to nie czekam na czyjaś prace, mam to w dupie czy ktoś wrzuci hacka czy co innego bo gram bez tzw. "wspomagaczy".

Opublikowano

Potrzebuje Wartości Offset i Ilośc bitów .Czy moglby to ktos dołączyc do wartosci adresow???

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...