Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Co Metin Robi Z Ludzmi :)

Daro1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server DNO -.- HA odebral mi 2 razy SGA -.- nie polecam bo jak zabijesz HA to on straszy ze zamknie serva albo ci da bana ^^

Pozdro ^^

Opublikowano

Przegial? hahaha Nie wiesz jak to bylo wiec ci powiem ;> [HA] napisal, ze skasuje serwa na co ja "zalosne..." , a on od razu wylatuje z banem. Nic sie nie odzywam a on daje mi 3 mozliwosci: 1. Dalsza gra bez eq 2. Ban na 3h 3. "Klątwa" xD Nie byles przy tym to sie nie udzielaj ;]

Opublikowano

Przykro mi lecz będę musiał napisać do Administratrów ... Naruszenie praw autorskich , osoba może czuć się skrzywdzona dziwicie się? N00by są w śród nas :)... niestety Założyciel dobrze zrobił pisząc o tak zwanej ''klątwie'' ^^ Serwer dobry.

Opublikowano
Przegial? hahaha Nie wiesz jak to bylo wiec ci powiem ;> [HA] napisal, ze skasuje serwa na co ja "zalosne..." , a on od razu wylatuje z banem. Nic sie nie odzywam a on daje mi 3 mozliwosci: 1. Dalsza gra bez eq 2. Ban na 3h 3. "Klątwa" Nie byles przy tym to sie nie udzielaj ;]

Kolega przy tym byl (wujekGoogle) i wszystko mi powiedzial -.-

Opublikowano

Otóż Faktem jest to że naruszyłeś Moje prawa autorskie i ja sobie tego nie życzę żeby taka osoba Jak ty czyli klasyczny przypadek N00ba.. obrażał moją osobę poprostu Afont jest tutaj niezmierny dlatego wznosze o skasowanie tego tematu . Taki cwany Zrób lepszego priva :)

Opublikowano

Pokaz te prawa autorskie na piśmie. Masz je? To mi je wydrukuj. Cwany przez internet tylko w realu opóźniony w rozwoju.

@topic:

Kompletny nupek. Chciał się poczuć lepiej.

a wykurwiaj.

Opublikowano
Przykro mi lecz będę musiał napisać do Administratrów ... Naruszenie praw autorskich , osoba może czuć się skrzywdzona dziwicie się? N00by są w śród nas :)... niestety Założyciel dobrze zrobił pisząc o tak zwanej ''klątwie'' ^^ Serwer dobry.

Naruszenie praw? on zrobił ss więc do tego g**** wielkie masz, pokazał jacy pro admini są na tym serwerze.

@Do autora : Ja wrzuciłbym jeszcze takie zachowanie do tematu z prezentacją tego serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...