Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. bylem adminem na....... i ta strona sie skonczyla. ale nie o tym chcialem..

szukalem stronki na której moglbym sie zatrzymac i powiedziec ze jest domowa(dobrze sie na niej czuje). mpcforum.pl :lol:

ale trafilem jakos na

cs-scr.........itd...

ale trafil tez moj wrog jaki nick??. w sumie nie wazne..

niszczy kazdy moj wysilek dotyczacy publikacji czitów do cs ale wynalazl sobie sposob na niszczenie mnie szczegolny:

rozpowiada ze kradne poprzez plik umbrella.exe(czit do cs) hasla do steam.

owszem ma gosciu pewną racje bo napisalem kod do sciagania (keylogera) hasel steama.

ale jako trojana backdoora. i nie uzywalem rootkita bo poprostu sie na tym nie znam.

ale gosciu wykozystal to ze znam sie na c++

rootkit jest w moim mniemaniu super bo mozna ukryc kazde dzialanie---> nawet przed pb,

ucze sie wlasnie tego

ale do czego zmierzam....

od teraz kazdego czita oprocz private bede pisal z kodem który bedzie dostepny dla was uzytkownicy.

nie zamierzam bawic sie w kotka i myszke jak organner bo on liczy tylko kase. ja tez zarabiam ale w realu nie malo kasy...

a programowanie inne :rolleyes: dlatego tez nie zgadzam sie z wami ze nie mozna udostepniac kodów zródlowych czitów czy enginów..

niemcy maja to juz juz dawno za soba nie mozemy byc gorszy

wiec kazdy kod ( tworczosc)powinien byc publiczny...

bo jak mamy sobie pomagac i tworzyc czity skoro kazdy tylko do siebie.,,,,

dzielmy sie wiedza i bedziemy gora..

a kto wygral ostatnie konkursy matematyczne i informatyczne?????????/

to my polacy nawet przed geniuszami z czech (nod32 czy rootkit) nie ma tak dobrze..

pokazmy ze tez potrafimy!!!!!!!!!!!!

a widze po postach ze sa perelki na tym forum co potrafia i jak sie skupimy razem na stworzeniem czegos naszego to bedziemy górą a i nasza wiedza sie powiekszy zobaczcie jak dzialaja niemcy czy anglicy o amerykanach nie wspomne:

ja dam cos od siebie i licze ze i wy którzy kodujecie z przyjemnosci(czyt; wariaci)pomozecie mi w rozwinieciu tematu.

ja uwarzam ze ta strona ma przyszlosc wiec jak mozecie to zrobcie tak jak ja: od dzisiaj udostepniam wam pelna wiedze co do kodowania czitów src i strony i moj sposob myslenia a dlaczego??? a dlatego ze nic nie znalem sie na c++ nawet nie wiedzialem co to jest

nie konczylem zadnej szkoly czy to informatycznej czy tez programistycznej ale ciekawosc byla górą .

a co nasmieszniejsze ze jestem typem czlowieka dresiarza i kryminalisty( nie mylic z hiphopowcem) siedzialem we wiezniu :P i wiecie kim jestem teraz??? phii.

programista w netia.pl...

heeeheheheehheh. i wystarczyla tylko pasja do danej zeczy osoby lub zdazenia

mam 32 lata przepiekna żone( adoratorzy do tej pory do niej uderzaja) chodze na silownie mam sylwetke ,,,,

wiec nie mowcie mi ze nie mozesz programowac bo albo ci sie nie chce albo siedzisz i nie mozesz :lol:

nie wazne ile masz lat( czit do warrocka zrobil 15-latek) i nie wazne ile masz kasy(wszystko jest za darmo (procz neta) )

wazne zebys mial pasje!!!

i nie przejmuj sie ze mowia ze cziterzy to lamusy

ty nie jestes cziterem tylko crackerem( nie mylic z hackerem) i przyjdzie na ciebie czas(czyt. slawe)

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano

Ew z choinki się urwał ;< momentami nie mogłem zrozumieć co pisałeś.

Najpierw naucz się pisać po polsku =] a potem próbuj "jednoczyć cheaterów" xDy

8be0538d9bc2660d.jpg
Opublikowano

Po co nam to,pamiętnik narkomana czy homotubisia stfu?

Jak jesteś taki uber to zapodaj nam jakieś twoje super uber wypizgane czity.

Nie rozpisuj się tak i jest takie coś jak słownik do cholery jasnej krew mnie juz zalewa!

Słowem zal.ru?

Opublikowano

A tam się czepiacie, chciał zrobić wrażenie. Może będzie z niego jeden z czołowych użytkowników MPC :)

@tinmar0

Skoro chcesz to dołącz do nas, masz dział "programowanie cheatow" oraz inne działy z grami gdzie byś mógł dawać swoje prace oraz ewentualnie pytać o pomoc innych userow. Ja osobiście nie znam sie za bardzo na C++, o delphi itp. nie wspominając, i wbrew temu co pisałeś nie ciekawi mnie to i nie chce mi się w tym zagłębiać, no i nie jestem no lifem. Jak coś próbuj sił w dziale silkroad, bardzo by mi się przydały różnego typu cheaty (oby nie były publiczne :D) ponieważ żyje z tej gry (czyt. zarabiam dzięki niej), co do działu private to pisz z adminem\global modem.

PS. mam internet z netii ^^

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

To twoja opowieść ? Przenieś się tutaj :P

18706.png
Multi Player Cheats - Best Forum Of The World
18590.png
5392.jpg
21571.jpg
26782.jpg
4720.png

Pomocnicy

Precision
*ZiomQ*
Owned!
Kapec120
XaNtEr
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...