Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno G1I Premki

swistek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dziś mam do was takie pytanko otóż posiadam PSC 3xPSC o wartości 20 zł i mam dylemat co lepiej kupić premium czy G1 Credits,a może to i to posiadam 11 lvl i 91k dinarów.Lubie grać Assaltem i Medykiem Prosze was o porady.Z góry dziękuje

Czy jak będe miał Gold Premium to jest zniesienie lvlu w Shopie??

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Kup sobie premkę i famasika , jak masz dużo kasy to jeszcze 6th change flash i m4 i jedziesz każdego zaś jak medykiem to mp7a1 , medic boxy , oraz flashe i masz skilla jak należy .

@edit , sorry nie zauwarzyłem jaki masz lv więc famasa sobie nie kupisz :P w takim razie lepiej kupić itemy za G1 ;] czyli famasik :P i tak jak pisałem wyżej ...

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

jesli lubisz grac medykiem kup sobie 800G1 i premke bronza za 800 g1 kupisz sobie mp7a1 gold a jak mowiles ze masz 91k dinarow + dinarki z premki czyli razem 112k dinarow kupisz sobie k1 na 3 slot change 6 slot medic boxy i flashe mysle ze pomoglem Ps. dodam jeszcze ze starczy Ci na jakies bronie dla assulta moglbys sobie kupic g36 i adrenaline :D fajny sklad nawet...

Opublikowano

Polecam, Ci taki sposób, który ja zamierzam zrobić :

Za 60zł kup sobie 1600G1, zostanie ci na koncie reszta z kupna G1, ok. 8 zł.

Za 8zł kup sobie na PlaySpan'ie Gold Bay Pass na 3 dni, następnie dzięki zniżce na stronie 20% kup sobie bronie :

Polecam Ci kupić MP7A1 Gold 640G1, K1_Gold na miecha ok. 400G1, i Famasika zwykłego lub Country 520G1 :]

Na IS w grze kup sobie rzeczy niezbędnie do gry :

Na Medic'a :

K1 zwykłe ~ 11k - 1 lub 2 miechy.

5 slot ~ 22k

6 slot ~ 11k

Medic_Box ~ 19k

Stamina ~ 8k

Na Assault'a :

Adrenalina ~ 8k

Flash_Mine ~ 11k - nie musisz to sie czasami przydaje na stylu camp :D

M4A1 na 5 slot ~ 13k - lepsze od Winchester'a, G36, a Famas'a M249MINIMI i M60 nie kupisz bo nie ten level. :P

Nie wiem czy zastosujesz się do moich rad, ale ja na pewno to zrobie.

P.S. Pomogłem, daj + !

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

@UP sry double post

Ja prosiłem o + ! :P

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

@MargoPL

Wielkie thx jutro dam ci + ponieważ dziś wyczerpałem limit może zastosuje sie do twojej rady

@UP

tak

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...