Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Lagi

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio mam problem z lagami , trasznie mnie laguje .Czy jest jakiś sposób abym nie miał tych lagów ? strasznie przeszkadzaja mi w grze mam internet 512 mb a chodzi po 560 !!

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Chodzi ci o lagi czyli cie przezuca i cofa? czy zacina ci sie gra troche? jesli to 1 to powylaczaj wszystkie programy zwiazane z internetem. GG skype, przegradarka itp. Jesli to 2 to pozamykaj procesy wszystkich programow oprocz antywira i CA oczywsicie, zmniejszy to zuzycie pamieci ;> swoja droga 512 jak na te czasy to malo, 6 lat temu jak ja bys tym zaszalal (mialem 1mb) ale teraz to trochu za malo. Jesli przycina ci sie gra, i zamkniecie procesow nie pomoglo, otworz komputer i wyczysc go, to tez moze pomuc, jesli nie, to mozliwe ze tez masz za malo RAMu, dokup trochu ;>. Innego wyjscia nie ma, aa jesli masz te lagi od internetu w CA, to mozliwe ze wszedles na przeciazony serwer. I radze dokupic internetu troche, bo lagi spowodowane internetem przeszkadzaja tobie w grze, jak i innym

Opublikowano

Nie nie , skanuje kompa co tydzień dzisiaj sknowałem i żadnego wira , mozliwe to zie internet kogoś innego gryzie się z moim interntem ??

97ky69.gif

Opublikowano

Nie wiem jak radiowka, ale stacjonarny nie ma nic do rzeczy. Mozliwe ze przez mala predkosc twojego internetu sie tnie ;>

Opublikowano

Możliwe dziękuję za pomoc proszę o zamknięcie tematu aby się span nie narobił

97ky69.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...