Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Hacki Napewno Nie Mają Key'Ów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy hacki napewno nie mają Key'ów ?

Od trzech dni ktoś próbuje się dostać na moje konto w Metin2 . Zmieniałem hasło już chyba z 5 razy ale pewna osoba

nie daje za wygraną. Moje konto posiada 4 postacie dość dobrze rozwinięte , mają również PROeq dla mnie to by była wielka strata .

Skanowałem każdy komputer na którym używałem cheat'ów było sporo wirów , wszystko usunąłem i jakoś te włamy trochę ucichły .

Jeżeli ktoś też miał takie przypadki to niech napisze

jeżeli wiecie coś na temat "jak zabezpieczyć się przed hakerami" to proszę o wyjaśnienia

PS Z góry dziękuję . :rolleyes:

O : A czy hacki z forum mają Key'e (Przypomniało mi się że jednego Injectora ściągałem)

Edytowane przez rosire

Skur****** z GameForge !!!!!!!!!!!!!

8 BANÓW

banbane.jpg

Czego się dziś nauczyłeś synek ???

Jak cheatujesz to nie rób wszystkich kont na 1 e-mailu

Opublikowano

Jak dla mnie Bull Shit ;f

Zależy jakie hacki. Może dawałeś passy 'koledze'.

Ja nie miałem takich przypadków, mimo, że gram na hackach i to wszystkich działających na PL'u ;)

Cheatuję, aż miło a takich 'wejść' nie było. :)

Opublikowano

Pobieram tylko z MPC nie wiem czemu ale na jednym z komputerów miałem 2 Trojany w folderze Metin2 [główny na którym gram]. Ostatnio pobierałem i testowałem fb , które są odpalane przez Injectora (sporo tego bylo) i jeszcze WaitHack od Cb Cupidyn to raczej wszystko ;/

8 BANÓW

banbane.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie Bull Shit ;f

Zależy jakie hacki. Może dawałeś passy 'koledze'.

Ja nie miałem takich przypadków, mimo, że gram na hackach i to wszystkich działających na PL'u ;)

Cheatuję, aż miło a takich 'wejść' nie było. :)

Nie dawałem passów koledze ja i 2 braci expimy tym kontem (założył je mój brat jak zmieniamy hasło to zawsze każdy z nas wie o tym)

nigdy w żadnym miejscu publicznym się nie loguje w taki sposób na pewno pasów nikt nie miał.

8 BANÓW

banbane.jpg

Opublikowano

A moze uzywales EM2 i zostawiles w nim swoje zapisane passy? Moze ktos skopiowal od ciebie z komputera folder z EM2, gdzie byly zapisane passy i dorwal sie do konta... Ale jasli mowisz ze na koncie bylo pro eq i duzo postaci to przelicz jego wartosc. Jak bylo warte wiecej niz 80zl mozesz smialo isc z rodzicem na policje :)

Opublikowano

Ja ci gwarantuje ze szajki nie daje, odemnie only czyste pliki są, może to dlatego ze kiedys na mpc panował jakiś wirus i to tylko w dziale metina, coś jak trojan..

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

To key ja mialem ukradli konto dam ci program którym oczyscilem: Malwarebytes Anti-Malware miałem około 17 key:).Też wbijali ale jakos sie odrobilem ukradli tylko 69lv:( a 78 został:)

hooligans20.jpg

Zapraszam Na Profil

Dasz +/- Daj Co Chcesz

Tematy w profilu:)

Opublikowano

A moze uzywales EM2 i zostawiles w nim swoje zapisane passy? Moze ktos skopiowal od ciebie z komputera folder z EM2, gdzie byly zapisane passy i dorwal sie do konta... Ale jasli mowisz ze na koncie bylo pro eq i duzo postaci to przelicz jego wartosc. Jak bylo warte wiecej niz 80zl mozesz smialo isc z rodzicem na policje :)

80 zł ?? ja bym takie za ok. 300 zł dał. Ostatnio w V2 expie trochę kasy na IS dałem .. na policje nie pójdę bo jeszcze jakoś się wybroniłem (nic nie znikło)

,ale jeśliby coś zginęło to kierunek policja .

8 BANÓW

banbane.jpg

Opublikowano

Polecam używać tych sposobów by FuBu - jemu przez kilka lat gry nikt nie haknął konta ani nie okradł więc polecam

To jest ukryta treść, proszę

Na mpcforum raczej keya nie ściągniesz :) Wszystko jest sprawdzane i wymagane są skany itp :) 

Thx na pewno to jakoś pomoże :rolleyes:

To key ja mialem ukradli konto dam ci program którym oczyscilem: Malwarebytes Anti-Malware miałem około 17 key:).Też wbijali ale jakos sie odrobilem ukradli tylko 69lv:( a 78 został:)

Dzięki !

8 BANÓW

banbane.jpg