Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Sam Się Zwiesza

sraczka359

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem że jak gram w jakąś grę albo oglądam filmik na you tube to mi się kompuet zwiesza

co może być powodem ?

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zrob format, wyczysc kompa z kurzu, po formacie poinstaluj sterowniki itp, upewnij sie ze dysk twardy chodzi w trybie UDMA a nie PIO, bo czasem sa potrzebne sterowniki IDE.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

powiem tyle : komputer jest max 2 mies po formacie...

stery poinstalowane

Miałem taką faze ze odlaczylem z tylu jeden wiatrak i dzialal caly dzien komp dobrze moglem grac nawet na full detalach i nic ..

a na nast. dzien znowu to samo

na pewno to nie procesor bo nowy kupiony zostal 3 mies temu...

ram tez nowy po 2 miesiacach

płyta główna?

kondesatory w normie...

siedzi mi po glowie ten zasilacz jutro go rozkrece i zobacze czy nic sie nie dzieje...

Moje parametry:

Procek : Intel pentium D 3,2 na rdzen (2 rdzenie)

Karta graficzna : Radeon 9550 ddr1

Ram: jakiś Kynix :D 2 kosci po 1gb ddr2 533Mhz

Płyta główna: Elite group P4M800Pro-M

Zasilacz : http://www.okazje.info.pl/okazja/komputery/colors-it-l8024-b43-400w.html

Proszę o pomoc ;/ panom i paniom za udzielanie sie w temacie 5 i + leci ;)

Aha i jak sie sprawdza ten dysk?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

nie no gram w warrock to nie ma duzych wymagan a poza tym by sie nie zwieszal przy ogladaniu filmikow na you tube

Opublikowano

@UP

Wlasnie ze by sie wieszal, nawet na lepszym komputerze filmy i inne elementy flash moga sie scinac.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

kasy trzeba miec :D chyba wymienie grafike i zasilacz

Opublikowano

Też to miałem...Trzeba pomyśleć kochani:) kiedy wymieniałeś paste na procesorze???Sprawdz czy sie nie grzeje:P jak nie to to nie mam pojęcia zielonego co:)

Opublikowano

pasta wymieniana procek nowy, chłodzenie Freezer pro 7 a więc nie ma prawa się przegrzać bo nawet jak komp caly dzien chodzi to radiator letni

Opublikowano

robiłem czyscilem rejestry i nic ;/

Przed chwilą odkryłem coś dziwnego ponieważ odpiełem 1kość ramu i wyswietlilo mi ze mam 1gb ram a jak zmienilem kosci to pisalo ze 512...

Normalne?

czy kości złe?

Opublikowano

Jak kość z goodRama To się nie dziwie 2dni miałem te ramy i się spaliły a kingstona mam już 3lata i nic się nie dzieje

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

moze i masz rację ponieważ miałem wcześniej kingstona i takie problemy się nie działy

Ale trochę to dziwne bo przy filmikach od razu sie restartuje a przy grach reset...

I przed chwilą wgl. bez powodu zaczął piszczeć głośniczek w kompie tak jak np by sie nacisnelo 3 przyciski na raz

juz nie mam sil do tego komputera ;/

zbieram kase a tego na złom oddam ;/

Opublikowano

ZNALAZŁEM! :D

Ram siedzi!

Odpalilem starą 512 i chasi jak trzeba ;)

wielkie dzieki dla wszystkich ;]

temat close

Opublikowano

KUR** ramy kingston własnie są chujowe ja mam goodram sa tanie i zajebiste dobre do krecenia a kingstoon spróbuj podkrecic to pogadamy kolego KINGSTON ROBI TYLKO DOBRE PENDRIV'y :D

Opublikowano

juz za pozno ram sprzedalem :D

aha takie pytanko poza tematem jak mam plyte glowna ddr2 to moge wsadzic karte graficzna ddr3?

Opublikowano

juz za pozno ram sprzedalem :D

aha takie pytanko poza tematem jak mam plyte glowna ddr2 to moge wsadzic karte graficzna ddr3?

Tak ram na płycie a na grafie to dwie różne rzeczy jak chcesz to możesz nawet ddr5 na grafie mieć a w kompie 2.

Opublikowano

aha ;) wielkie dzięki temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...