Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następny Dziwny Bug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paczcie tego buga. gralem w spy hunta i nagle ktos mnie zabil a pacze to ja sam sie zabilem i na dodatek mialem tylko przy sobie m416 CAMO i g36ke a ,,zabiłem się z UMP (LOL -.-)

post-250010-0-04717000-1293626188_thumb.jpg

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

stary jak swiat ;>, kula sie odbila i cie trafila... a z obrazkiem sie nie martw, to tez stare, niekiedy jest tak, ze ubijesz kogos z granata ogniowego albo gazowego i pokazuje ze np ubiles go z napalmu, albo miniguna ;>

Coz, dziwny jest ten CA ^^

Opublikowano

stary jak swiat ;>, kula sie odbila i cie trafila... a z obrazkiem sie nie martw, to tez stare, niekiedy jest tak, ze ubijesz kogos z granata ogniowego albo gazowego i pokazuje ze np ubiles go z napalmu, albo miniguna ;>

Coz, dziwny jest ten CA ^^

no własnie ale ja niemialem UMP to jak kula mogła sie odbic ? -.-

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Napisalem ci przeciez, ze niekiedy podczas takich bugow sie ikonka broni zamienia, tak samo kiedys mialem, i mialem ak47 a bylo widac ze sie ubilem g36.... po prostu, bug i tyle, i tak go nie naprawia, bo jest malo wazny, musze sie wiekszymi sprawami zajac ;>

Opublikowano

stare jak swiat chyba kazdy to mial

temacik raczej do zamkniecia

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Raczej nie do zamknięcia ponieważ ja np.też nie rozumiem jakim cudem może się odbić kula w CA ?

Rozumiem granatem czy też Bazuką .

Ale na dodatek nie swoją bronią ?

9368_gold.png

Opublikowano

Omek fajne obrazki nie ? xD

@topic

właśnie mnie też to dziwi.Założyłem temat bo pierwszy raz sie z tym czymś spotkalem

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Racjonalnie nikt tego nie umie wytłumaczyć. Tak prawdę mówiąc kule w CA się nie odbijają tylko od razu robią dziurę w ścianie etc. Pewnie to jest wina lagów. Strzelisz, nagle zlagujesz i cofnie Cię do przodu akurat przed swój pocisk i dlatego padasz. Z tym UMP to dziwne, ale pewni przez laga system źle dobrał obrazek do danej broni. Nie wiadomo czy to wszyscy widzą czy tylko Ty.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Kiedyś miałem podobne zdarzenie ale nie brałem sobie tego nawet do bańki .

Ale teraz to już się zadziwiłem.

No Dobra już wszystko wiem .

A co do obrazków są Bleee :D

Ok Załatwione .

Zamykam .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...