Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Free Dr.Pepper Code

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mr.Pierniczek napisał że jest na pewno jakiś sposób na darmowe dr.pepper więc poszperałem i znalazłem jeden , nie wiem czy działa gdyż mam radiówkę i IP nie moge zmienić :/

Przy internecie radiowym ten sposób nie działa :/. Chciał bym dostać pare kodzików bo mi to nie działa ale chciałem żeby wam działało xD

Sposób jest w pełni legalny ^^

Zaczynamy :

1. Pobieramy hotspot shield

http://www.programosy.pl/program,hotspot-shield.html

2. połączyć się przez hotspot shield

3. wejdz na

http://www.spike.com/iframe/vciframesrc.jsp?advurl=http%3A%2F%2Fad.doubleclick.net%2Fadj%2Fspike.nol%2Fatf_j_s%2Fspiketv%2Fshow%2Fvgasrevealed%3Bsec0%3Dspiketv%3Bsec1%3Dshow%3Bsec2%3Dvgasrevealed%3B!category%3Dspiketv%3Bsponsor%3Dvgadrpepper%3Bpos%3Datf%3Benvid%3Dorigin%3Buri%3D_show_40950%3Btag%3Dadj%3Bmtype%3Dstandard%3Bsz%3D728x90%3Btile%3D1%3Bdemo%3DD%3Bdemo%3DT%3Bdemo%3D1189%3Bdcopt%3Dist%3Bu%3D!category-spiketv%7Csponsor-vgadrpepper%7Cpos-atf%7Cenvid-origin%7Curi-_show_40950%7Ctag-adj%7Cmtype-standard%7Csz-728x90%7Ctile-1%7Cdemo-D%7Cdemo-T%7Cdemo-1189%7Cdcopt-ist%3B%3F

- jest to bezpośredni link do reklamy!

i znaleźć reklamy w górę i dostać kod.!

4. wejdź na

www.drpepper.com

5. teraz należy wpisać kod i zrobić użytkownika (zastosowanie losowego e-mail) - nie trzeba pamiętać. Korzystania z nowych kont dla każdego kodu

6. wybrać nagrodę Dr Pepper

7. odłączyć i ponownie podłączyć hotspot shield (na nowe ip - więc masz nowy kod (także zamknięcie okna spike.com i ponownie po otwarcie w nownym połączeniu)

AD wygląda tak :

drp.png

P.S. problem z reklamą jest to, że można korzystać tylko z jednego kodu na konto

Licze na -

Tłumaczenie i dopracowanie w 100%

© by Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Chciałem też to wstawić ale mnie wyprzedziłeś...

PS. Przeczytaj regulamin bo do każdego załączonego Downloadu ma być skan! -,-

Jak ty nie potrafisz napisać temat po angielsku a się bierzesz za tłumaczenia tak dużej ilość, przyznaj się translate.google.pl Ci pomagało :>

w83od2.jpg

Opublikowano

To jest z strony gdzie nie możesz wrzucić bez skanowania... widziałeś na programosach żeby był jakiś wirus moge dać scana zaraz :P..

Pomagało ale takie bzdury z tego wyszły że sobie to poukładałem do "kupy"

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ale w jakim sensie na radiówce nie dziala? Chodzi o to, ze mozna tylko 1 czy nie dziala wogole? Bo jak tu biore ta reklame jakies inne cos mi sie pokazuje:P Jakies think mtv czy cos? Czyli bede musial to robic u sasiada? ^^

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Wiesz co to internet radiowy.? To znaczy że masz takie coś na dachy chaty co się nadajnik nazywa i jest to podłączone do innej sieci w moim wypadku jest to netia i jako osoba 3 członek nie mozesz zmienić ip..

Można kożystać ile chcesz jak masz taki internet w kabelku typu , TP , INEA , netia itd

1390144171-U592769.png

Opublikowano

O tak! U mnie działa ;)

Co prawda widziałem wcześniej ten temat na UC, ale dostałem od Pro Kikiego Juniora (za co bardzo mu dziękuję) kodzik i u mnie wszystko działa ;)

@edit

beztytuukyi.png

Opublikowano

Da mi ktoś kod :]. Mi nie działa bo mam neta radiowego : [.. Bym był bardzo wdzięczny.! A nie mam żadnego seta z dr.peppr w bfh

@

a gdzie - ^^.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Działa, wielki "-" dla ciebie

Szkoda, że wcześniej nie zostało to umieszczone na forum

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

@Mr.PierniczeK

dobra nie trzeba tworzyć jak masz kody z nakrętek, a jak masz promocyjne to używasz jeden na konto więc musisz robić na każdy następny kod nowe konto na dr.pepper i dalej tak jak mówiłem w tym mini tutku ;)

@down

wiem, że można wymyślić e-mail i zadziała to właśnie miałem na myśli... szkoda tylko, że nie wszyscy są na tyle rozumni, żeby to ogarnąć...

Opublikowano

łeeeh ja tez nie kumam :P weź ktoś film daj jakiś dla noobow takich jak ja ^^

jestem za :P bo jakos nie kumam

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

Dla niewierzących lub bojących się bana

^^ :

kodziaki.jpg

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Ja po wpisaniu tego adresu widzę taką reklamę (wczoraj rano było to samo) :mellow:

1293796773-U124874.png

@down.

Wczoraj z rana próbowałem to to samo było. Szkoda, ale dzięki za informację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...