Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran COD 5

kukuryku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pirata cod 5 i mam problem z odpolaniem tej gry po uruchomieniu robi sie czarny ekran plz pomocy bo szlyszalem ze cod 5 jest fajny

Admin Cienia
Opublikowano

Możliwe że nie co niektórym nie działa ponieważ ich karta nie obsługuje shaderów 4.0.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Z allegro. Więc nie gadaj, że nie ma XDDD

Mi poprostu jak biegne to nic nie zacina tylko wszystko jest w tzw "matrixie" ;P

Tzn 2 razy wolniej niż powinno być.

@EDIT

Żebym nie był samolubny, mi cod 4 nie działał (czarny ekran) bo miałem włączonego firewalla o.O.

Far Cry 2 nie działał, bo miałem włączony głos. Pomagało tylko wyłączenie mostka w biosie....

Pokombinujce

sygna1o.jpg

Opublikowano

wejdź w bios (jak się włącza komputer naciskasz f12/ del lub inny guzik) potem znajudjesz noth bridge/south bridge już nie pamiętam i przy głosie (ja mam raltek ac '97) dajesz disable. dajesz save settings i restart kompa i próbujesz włączyć koda. Jak działa, to w codzie zmień ustawienia dźwięku na słuchawki i graj na słuchawkach, ale dopóki spowrotem nie włączysz dźwiękuw biosie, to nie będziesz miał wogule dźwięku ;P

Druga opcja to fire wall ale to w viscie --> centrum zabezpieczeń i wyłącz zapora systemu windows.

sygna1o.jpg

Opublikowano

a ja mam taki problem:

otóż gdy gram sobie w cod5 mp to gdy ładuje się nowa mapa to cały ekran robi się czarny i kupa... mam tez tak jak kończę grać w singla ( w menu) oraz gdy ładuję sobie misję to jest filmik a gdy ją skończę i ładuję kolejna nie ma filmiku tylko dźwięk... mam viste i geoforca 8800gt 512mb pixel 4.0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...