Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmulony Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dziś chciałbym was prosić o pomoc gdyż straszliwe zmuliło mi kompa i nie wiem co mam zrobić czysciłem już rejestr EasyClenerem i "Niepotrzebne" też pousuwałem wszytskie nie potrzebne pliki z C ale on i tak dalej jest zamulony od włączenia do pokazania sie pulpitu uruchamia sie okolo 5-6 min.Usunołem też nieprzydatne programy przy uruchamianiu.Mam starego kompa ale myśle że nie powinno być aż tak źle jak jest, czekam na nowego ale narazie stary musi grać.

Prosze o Pomoc Wynagrodze + i słowem "dziękuje"

Pszepraszam za ortografie ^^

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Formata zrób :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Ściągnij sobie programy do przyspieszania kompa naprawiają różne błędy i usuwają zbędne pliki a te programy to:

1. SpeedUpMyPC

2. Advenced System Care Pro

3. Glary Utilities Pro

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

UuUu komputer ma ponad jakieś 6 latek ale w tamte wakacje były wymieniane cześci nie na nowe tylko używane "lepsze"

nie nie Format nie wchodzi w gre

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

Chodzi mi że nie moge tego zrobić ponieważ mam dużo potrzebnych rzeczy na C i trzeba troche czasu na to poświęcić

Opublikowano

Cos za cos jak nie chcesz zmulonego kompa to zrob formata albo kup nowego

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

mario, nie wszyscy mają kase na nowego kompa ;x może masz jakieś wiry? przeskanuj kompa :P

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Wiem ze nie maja ale jak nie chce formata to ja juz nie wiem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

jesli wczysciles kompa ze smieci, to zdefragmentuj dysk uzywajac programu O&O defrag professional (najlepiej 10), kompletna defragmentacja (troche potrwa ale na prawde daje rezultaty), usun z autostartu to co nie potrzebne.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

ok Wielkie Dziękuje Defragmentacja już się robi

@Mario

Na nowego kompa już troche uzbierałem ale chce dozbierać do 3.5 kafla żeby kupić coś lepszego

Jeszcze raz wielkie dzięki i Pozdrawiam

Opublikowano

do zlozenia dobrego kompa ma akurat dobra kase no moze jeszcze zostanie albo zabraknie