Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Problem Z Dostępem Do Strony , Forum Oraz Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje dziś od Was pomocy.

Sprawa jest następująca:

(Z dnia na dzień gdy nic nie ściągałem, nic nie instalowałem nic nie usuwałem) Gdy włączałem metin2 wyskakiwał mi error: patchserverlist transfer failed (errorcode=SRF12029. Zaczerpnąłem wiedzy z internetu. Zrobiłem reinstalke, odznaczyłem w exie pracuj w trybie, wyłączyłem zapore,antywirusa, wszedłem w windows/system/system32... Zrobiłem wszysstko i nic. Zrobiłem formata kompa. Wszystko działało przez 8 dni a potem to samo. Zrobiłem znowu format i nadal to samo.

Gdy wchodzę na www.metin2.pl wyskakuje mi błąd: Nie można odnaleźć serwera tak jak bym miał wyłączony internet albo server byłby wyłączony. Jest to samo również gdy wchodzę na http://board.metin2.pl/. Metin2 nie mogę ściągnąć nawet. Mam sure 75lv muszę czytać ku, oddawać matowe i chodzić na dt :D. Mam też wykupiony 2x drop a już straciłem połowe z wykupionego czasu.

Proszę o pomoc.

Proszę nie pisać postów typu: ja też mam coś takiego, co zrobić tylko śledzić posty innych graczy.

Za pomoc lecą plusy :] i wyrazy mojej wdzięczności.

Nie wiem co się stało ale gdy tylko założyłem ten temat metin2 i forum sie włączyło :D

Ale napiszcie co mam zrobić na wszelki wypadek, a po za tym inni też szukają pomocy :[

65_0.jpg