Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cracked][Beta Client] Miasto Życia. Beta Testy Serwera![Hamachi]

PatjxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj założyłem mój pierwszy w życiu serwer. Dzisiaj robie beta testy żeby sprawdzić jak mój komp sobie poradzi z wielką ilością graczy. Wszedłem sam na serwer, grałem jak w singlu, zero lagów, więc potrzebuje Was drodzy gracze. Jeśli wszystko pójdzie dobrze ustale ile będzie slotów, a kiedyś wykupie dedyka. Narazie serwer jest bez modów, ale w przyszłości zainstaluje kilka. Narazie serwer to coś między FreeBuild a Survival. Z dnia na dzień zyskuje wiedze i nawet się nie obejrzycie a serwer będzie pierwszym serwerem RP który podbije serca każdego gracza minecrafta. Info:

Hamachi:

Sieć: Miasto_Zycia.pl (narazie jedna)

Hasło: love

IP: 5.82.112.63

Sloty: 20

Rekrutacje na adminów przeprowadze później, najpierw zbieram graczy. No to serdecznie zapraszam i życze miłej gry.

Opublikowano

od kturej godziny wloczony <SORKI ZA ORT> ale niemam znakuw ortograficznych

Pomogłem pomóz mi naprawić moja reputacje klikajać (Lubie to)

Pomogłem tez klikaj (Lubie to!)

Opublikowano

Wiec tak, wszystko okej, serw stoi i nie ma lagów (niektórzy mają ale to mniejszość). Narazie wgrywam różne mody. Hey0 już jest. Szukam moda na rejestracje i logowanie. Reszte mam z forum HModa.

@UP2

Mam wew ip, ale mam router, idzie jakoś na zew zmienić ? Jak tak to daj znać.

P.S Spotkamy sie na twoim serwie.

Opublikowano

Serw OFF! Pracuje nad rożnymi systemami. Sieć niedługo zostanie wyczyszczona ponieważ zauważyłem tam wielu graczy którzy nawet nie mają konta na MPC. Proszę być cierpliwym.

• Dodaj nową pozycję...