Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newbronie Na Is

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty w ogóle gadasz człowieku zanim wyjdzie chapter3 to będzie z miliony zmian takich odpowiedzi bezsensownych to mi nie trzeba było

Opublikowano

Chapter 3 będzie za 3 lata a o nowych broniach nic nie wiadomo i skąd wgl przyszły ci do głowy nowe bronie ? o.O

Opublikowano

@up Nie pewnie a na pewno

A co do chapter'a3 robi się głośno na international wśród Niemców więc podejrzewam że nie długo powinien wejść.

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

rzeczywiście ostatnio słyszałem że ma być aw50f w is ale kiedy to nie wiem oni wolą ładować na g1 bo się domyślili o dinar bocie tera prubują zbyć z nas dinary na lucky shocie

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Jeszcze nic , a nic nie wiadomo ,a wy już dyskutujecie ...Informacje można pobierać tylko z strony/forum[oficjalnego] warrocka więc skąd wam do głowy takie rzeczy się biorą ? gówno wiecie moim zdaniem więc się nie wypowiadajcie w tematach ,a jak już to chociaż podajcie żródło ,a nie posty typu " głosno jest u niemców , że chapter 3 ma być więc chyba za niedługo będzie " jak ja napiszę na international jakąś bajeczke to zaraz na MPC byłby spam o tym ...

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...