Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję sobie kupić nową myszkę, ale ogólnie nie wiem jaką i chciałbym, by ktoś rozeznany w tym temacie doradził.

Gram głównie w League of Legends więc przydałyby się makra itp, ale różnymi FPSami też nie gardzę, mogę wydać do 250zł.

Jakies propozycje ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja mam logitecha i jest świetna niestety nie wiem co to za model :/ ale Logitech wydaję mi się najlepszym rozwiązaniem ;)

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Myszka do gamingu, musi być ok 3-4 przyciski żeby sobie te makra ustawić, mam na oku Razer Deathaddera oraz Imperatora - jakie jest Wasze zdanie nt. tych dwóch mych ?

I jeśli macie jakieś dobre sklepy internetowe z szybką przesyłką to też proszę link, u mnie w Kielcach tych myszek z Razera nie ma.

userbarwb.png

Opublikowano

Myszka do gamingu, musi być ok 3-4 przyciski żeby sobie te makra ustawić, mam na oku Razer Deathaddera oraz Imperatora - jakie jest Wasze zdanie nt. tych dwóch mych ?

I jeśli macie jakieś dobre sklepy internetowe z szybką przesyłką to też proszę link, u mnie w Kielcach tych myszek z Razera nie ma.

Deathadder - polecany przez Mateq'a. Oczywiście do tego jakaś podkładka.

Opublikowano

Ja za to polecam ci myszkę firmy A4TECH - jest świetna , nie zacina się no i jest w dobrej cenie ;)

@Edit :

Moja ;-)

http://allegro.pl/cicha-myszka-a4tech-opto-200q-bezglosne-klikanie-i1390166422.html

A przeczytałeś może, inteligencie, że chodzi mi o myszkę gdzie mogę nagrać makra i do gamingu ? Z myszkami do pracy biurowej czy swobodnej gry mi proszę nie wyskakuj, poza tym można zamknąć. Zdecydowałem się na Deathaddera + podkładka.

userbarwb.png

Opublikowano

A przeczytałeś może, inteligencie, że chodzi mi o myszkę gdzie mogę nagrać makra i do gamingu ? Z myszkami do pracy biurowej czy swobodnej gry mi proszę nie wyskakuj, poza tym można zamknąć. Zdecydowałem się na Deathaddera + podkładka.

No więc czekamy, aż napiszesz z pierwszym problemem.

Opublikowano

Nie jestem idiotą, żeby rzucać myszką po całym domu, jak kupuje sprzęt to o niego dbam, a jeśli będę miał jakiś problem to z pewnością nie będę płakał tutaj, co mi po 2 osobach co się na tym znają.

@zamknąć można.

userbarwb.png