Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Strona Na Server Metin2!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś wam Dam Nową stronę na server

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strona jest w zupełności nie moja ja sobie ją tylko wziąłem z powodów wyrozumiałych, Ponieważ Domkis działa mi na nerwy... i chyba nie tylko mi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobra dobra teraz przejdźmy do konfiguracji strony.

krok 1: Pobierz stronę. Oferuje siedem serverów na a jakich można pobrać tą stronę

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

krok 2: ustaw config.php cfg.php conn.php zmień na swoje IP oraz hasło do mysql.

UWAGA STRONA NIE JEST OSKRYPTOWANA, LECZ DODAŁEM PARĘ SKYPTÓW TAKICH JAK STATUS GRACZY NA SERVERZE (UWAGA TO NIE DZIAŁA DO KOŃCA SPRAWNIE. NP NA SERVERZE JEST 10 GRACZY A POKAZUJE 5 GRACZY NA STRONIE ;)

NA STRONĘ JEST DODANA REJESTRACJA, TOP 10 GRACZY. :

Uwaga pozwalam edytować stronę dowolnie prócz stopki !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dla modów na mpcforum, strona nie miała praw autorskich więc proszę nie posądzanie o kradzież strony i nie zamykanie tematu ;) !!!

SS Strony !

------------------

stronaj.png

By DwwP ^^=p

proszę o +

Opublikowano

Już od dawna jest Znuledowana :D Przez mojego kolege :P jak się nie zabezpiecza stron to się ma !!! xD

Dobrze im tak Jacy Byli to wszyscy teraz ich strony Nulledują lub Jak robią udostępniają zachęcam jak Metin5 i ArcticaMT2 będzie miała strone zapraszam do Nulledowania Należy im się wyrzucili 6gmów Którzy robili najwięcej tylko chcieli mieć mały zysk z tego ......

393.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...