Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukaństwo na exchange

Kirou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy coś takiego było już, jeżeli tak to nie znalazłem.

Kolo chciał żebym mu sworda i shielda na 8DG sprzedał, cena mnie całkiem mile zaskoczyła-100M U

Żeby nie było, upewniłem się, 10 razy sprawdziłem w czasie trade- ja dałem sworda, on 100M(dokładnie ona) dał, obydwoje "zaakceptowaliśmy" i gdy trade się skończył patrzę a tu pisze: "trade cancelled" a ani sworda ani 100M nie ma ;/ a ta koleśiówa jeszcze mnie w wała robiła: musisz poczekać 30 min, po tym czasie GM ci kase przyniesie" (LOL)

czy może to jest jakiś program do tego ? Jak ona to zrobiła ?

Opublikowano

A nie dal ci podczas exchange frienda? bo istnieje bug ze ja kdasz kolesiowi firenda podczas exchange to koles "oddaje" ci item za 1 golda ;P

a tak apropo widze ze temat na kilku forach napisales

76561198001815076.png
Opublikowano
sa takie haki bo umnie na servie tez tak koles zarabial

Dobra opisze wam to jak to jest z tym exchange

Dajesz exchange wystawiasz itemy obydwoje pierwszy raz potwierdzacie, ty mu dajesz frienda on akceptuje , wymieniacie sie tylko ze zamiast kasy jaką mu dawałes dajesz mu 1 golda a itemy do ciebie trafiają ;> tak mnie ojebali na glavie +5 ;<<

tak nawiasem I hate iSro you are funny

C++ 100%

Delphi 100%

Pascal 100%

oj nie ladnie oftopowac ;>

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

@up: ciekawe rzeczy się na tym globcu dzieją, czy ktoś sprawdzał już na privach ?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
@up: ciekawe rzeczy się na tym globcu dzieją, czy ktoś sprawdzał już na privach ?

Bug istnieje od dawna, ale nie jestem pewny czy jeszcze działa bo nie mma okazjii sprawdzic ;>

76561198001815076.png
Opublikowano

HEHEHE kurde myślałem że to jakiś błąd kumpel mi sprzedawał kiedyś blade sos 32lvl za 12kk i go dodałem do gildii podczas wymiany i mi nic nie wzieło nawet 1gold po czym oddałem mu go i szedłem pozarabiac na innych tylko niekiedy nie wychodzi wiec podarowałem sobie ;D

Opublikowano
tak nawiasem I hate iSro you are funny

C++ 100%

Delphi 100%

Pascal 100%

Tak... znam sie na tym...a to z exchange to jest bug wiec :*

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

ja nigdy czegoś takiego nie miałem i wątpię żeby to był program i myślę ze puściłeś wodze fantazji

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...