Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ziomy mam 800 g1 i nie wiem co sie kupic do meda wiec dodawajcie posty ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ja jednak wole meda więc co proponujesz ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Definitywnie "MP7 Gold" albo "TMP9 Nickiel" oby dwie są potężne, ale wydaje mi się że mp7 jest troche celniejsza i mocniej wali i ciut więcej ammo :)

Mam oby dwie na 8th slot i wolę ponosić MP7, chociaż czasami pociąga mnie na TMP i sprawdza się ta broń równie dobrze.

TMP nie jest bronią dla wszystkich, do niej trzeba mieć skill'a, jeżeli potrafisz grać TMP9 jestes postrachem każdej broni na planszy, a z MP7 zrobisz rozróbkę nawet z nienajlepszym skill'em ^^

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

kup sobie ak74 bo to jedna z cięrzszych broni dla meda/energinera i o dziwo mozna ją założyć na assaulta, ja nią grałem i wygodnie ale nie wiem jak na dlurzsza mete bo tylko 1 rudne gralem ja bym ci radzil kupic ak74 a za resztke to jakies px'y a akurat starczylo by na 6 slot charge, flashe i medic box'y

Opublikowano

Mp7a1

Medic boxy

lub

Mp7a1 gold

i strzelaj w luckyshocie (lub kup) K1

Bendzie pr0 medyk

Licze na [-] , nie [+] idioci , tylko [-]

Opublikowano

dzięki za wszystkie wypowiedzi wasze podam wam co kupilem jutro xD czekajcie xD

Opublikowano

siema sory że tak późno ale nie mialem czasu napisac kupilem ak74s i mp7a1 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...