Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heeelp!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba nie mozna

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie da się , jak już to napisz ticketa i się spytaj , ale nie jestem pewien czy na takie pytania odpowiadają .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Pocieszę Cię i powiem Ci , że na zawsze :P No chyba ,że zrobią chapter 3 bo wtedy bany są usuwane z bazy danych :P G1 się teraz nie pierdoli tylko z góry daje bany na zawsze ;] . Też bym tak robił z hackerami ^^

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

a wlasnie że są czasowe mojego kumpla zbanowali i po 2 latach przypomnialo mu sie że ma konto i sobie weszedł i nie miał swoich itemów retaili i lvla

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

a wlasnie że są czasowe mojego kumpla zbanowali i po 2 latach przypomnialo mu sie że ma konto i sobie weszedł i nie miał swoich itemów retaili i lvla

Proszę o dowody. Bo większej bajki nt. WR (oprócz chapteru 3) to nie słyszałem chyba.

Nie jest to możliwe.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Bana nie da się odciągnąć

Czitujesz licz się z banem

A były w tej bajce smoki ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...