Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Ftp

pontius234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako, że jest to serwer cs-a postanowiłem napisać w tym dziale. Jeśli jednak jest on zły, to bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Mój problem polega na tym, że podczas wysyłania plików na serwer, zaczyna mi spadać prędkość połączenia i w rezultacie je gubię. W tym samym czasie mogę odwiedzać strony internetowe, a internet sprawuje się bardzo dobrze. Zmieniałem programy do FTP i w każdym jest to samo. Dodam również, że nie ze wszystkimi plikami mi się tak dzieje. Jedne wysyła bez problemu, a inne już nie. Próbowałem już wielu rzeczy, wyłączałem firewalla, antywirusa.

Programy jakich używałem to:

-total commander

-Filezilla

-SmartFTP

-WinSCP

Próbowałem też przez linuxa się połączyć z FTP używając programu gFTP, lecz nawet nie mogłem się połączyć. Przy poprzednich programach wyskakiwał mi komunikat

To jest ukryta treść, proszę

. Muszę szybko rozwiązać ten problem, lecz już nie mam siły na niego;/ Raczej nie jest to wina łącza internetowego. Jest ono dość szybkie, 2MB. Podejrzewam, że może to być wina windows7, bo kuzyn bez problemu może wrzucać te pliki, co ja nie mogłem. On ma Windows XP Home Edition. Proszę o pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...