Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Punkbuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem otóż gdy wchodze na obojętnie jaki serwer wywala mnie z niego i pisze mi "You were kicked by PunkBuster(22)" o co choodz?

Prosze o help . Będzie +

Opublikowano

Nie wiem, co miałaby pomóc aktualizacja pb, tym bardziej że kolega dostał linka do wszystkich gier a nie do bfh...

Jeżeli używałeś niedozwolonych programów to nie wiem po co jest ten temat.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tutaj pomocy raczej nie znajdziesz, wśród tych znawców ;d

Możesz zrobić screena, byłoby łatwiej. Pisz na ich live chat, tam sie wszystkiego dowiesz.

support.ea.com/chat

Ew, zaktualizuj pb dla bfh,reinstal pb.

userbarwb.png

Opublikowano

Kolega wyżej może nie będzie taki, że niby wszystko wie , jak zainstalował bfh i wyskakuje mu "...22" to znaczy, że trzeba aktualizować PB....

Tak samo jest z BF2, gdy się zainstaluje odrazu trzeba aktualizować bo w przeciwnym razie odrazu PB wyrzuca z serwera...

w83od2.jpg

Opublikowano

Kolega :x

A więc nie wiem czy jest Ci znany ostatni problem w bfh, związany z niezgodnymi wersjami pb, tak było dużo zamieszania, admini serwów nie nadążali ze zmianami i powstał problem, wyszła aktualizacja pb bo bfh podczas gdy serwery miały jeszcze starą wersję.

W wyniku czego kila dni pózniej był update całej gry, własnie żeby naprawić ten problem. Więc siłą rzeczy musi mieć aktualną wersję.

Jedynym słusznym rozwiązaniem jest live chat.

userbarwb.png

Opublikowano

Niestety dalej to samo ale gdy wchodze na server pisze cos o slocie zarezerwowanym

Może już jestem slepy...

Zródło ? Po prostu wiem co się dzieje w świecie bfh przez bycie administratorem serwera. Czytam główne forum oraz biorę udział w życiu polskiego forum. To wystarczy do takiej wiedzy.

userbarwb.png

Opublikowano

Nie moja wina, że autor 15razy na minute edytuję posta....

Gdy mu to napisałem powiedział , że wszystko pomogło a teraz patrze i zaprzeczył...

Chcesz się sprzeczać chodź na PW

PS. Chętnie zobaczę ten "twój" serwer.... -.-

w83od2.jpg

Opublikowano

Nie mam zamiaru się sprzeczać, chciałem po prostu pomóc poszkodowanemu. I nie wiem, jakoś nie czuje się winny że kolega dytuje posta.

Serwer nie jest mój tylko bfhforum.pl :)

Pewnie znowu dostane warna za spam. Widać dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.

Pw też wysle...

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...