Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne][Dyskusja]Wasza Histora W Metinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj chwalcie się, waszymi początkami w Metinie.

Wzór:

Stary nick postaci / nicki: [NICK]

Postać: [RASA]

Profesja: [PROFESJA]

Level jaki nią osiągnąłem: [LEVEL]

Krótka historia: [HISTORIA]

pokaże to na moim przykładzie.

Stary nick postaci: 69master69

Postać: Ninja

Profesja: Dagger

Level jaki nią osiągnąłem: 25

Krótka historia: Więc, moja przygoda zaczęła się na początku 2 klasy gimnazjum (w lata temu), nowi koledzy - wprowadzili mnie w to. Na początku kazali mi grać na s3 - Obsydian. Spodobała mi się gra. Wybrałem ninje, bardzo podobał mi się jej wygląd, z nie wiedzy zrobiłem postać w Chunjo. I teraz uwaga! Do 25 lvl'a wogóle nie miałem skilli. Nie wiedziałem co to jest... W końcu ktoś mi opisał wszystko na spokojnie, wtedy skumałem. Następnie, wszyscy grali u niebieskich - nie mogliśmy pisać razem... Kazali skasować mi postać i zrobić u nieb. Zrobiłem tak i odtąd mam +70lvl bodego...

Myślę, że temat się przyda :D . Czasem fajnie poczytać o czyjeś pierwszej postaci.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

to były czasy, gdy nie liczył się level tylko FUN z znajomymi, a teraz metin to dno.

Ja wbiłem na S11 : 70 / 79

Wojownik : Body / Mental

Nicki : BiLLy007 / Dexter28

Historia : Proste, na początku lamiłem, później się wykoksiłem.

gdy moja gildia wygasła nie widziałem sensu by dalej grać, więc i ja skończyłem.

grałem 2 lata.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Miałem Ponad 20 Postaći więksość 70+ ale ja nie gram dla przyjemnośći tylko dla zarobku:P

kupowałem za yang selałem za zł

ale już woogóle nie gram:P

2401477507.png\
Opublikowano

Witam server 18 lub cos kolo tego nie pamietam

zacozlem grac bo chcialem w czyms zarobic:D

do 22lvl bilem dziki niedzwiedzie pojdyncze bo nie wiedzialem jak sie ulepsza i biegalem w itemach co mi wypadly:D

jak dostalem od biologa armor+3 to jaka radocha ze 15defa wiecej:D i malo mnie bija:D

potem ogarnolem all zaczolem bocic na s24 sprzedawalem itp

teraz czekam na s26 i bez haxow zaczne gre;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

Na poczatku gralem na feniksie :D moj pro woj mental, skile po rowno, staty to samo, chyba mialem na 10 uderzenie miecza bo mi sie fajnie tym ''lurowalo'' chociaz ja nie mowilem lurowalo tylko sciagalo? :D moobki..

Na 21lvl poszedlem do m2, gralem w Chunjo :D robilem full pt na zaprzysiezonych i wychodzilem na pole o.O wracalem i mialem pare kulek wbite.

jak handlowalem to tam gdzie sie wpisuje ile dajemy kasy to ja wpisywalem ile chcialbym dostac i zawsze cala kasa szla na marne :P

Pozniej mi kuzyn cos powiedzial ze mozna zrobic na M skila, on mial sarze :D ja sobie zrobilem aure, chyba mi weszla na 20 :D:D

Wbilem 35lvl :) pro :D:D zrobilem bojowca, znalazlem sobie dziewczyne xDB) ym co tam jeszcze..

Zjaralem z 20 ribów, jak mialem 12lat to plakalem ze mi zjaral xD i lecialem do mamy ^^ kto by sie spodziewal nie? 3lata temu to bylo huh. wiele sie zmienilo

pozniej moj pro elo zajebisty szaman :) 68lvl smok, wbilem bufujac w v2 :D gralem z kolega 77lvl tzn. znalazlem go w grze na czacie i podalismy sobie passy, wbilismy po 75lvl, chodzilismy na dt

i ja skonczylem grac, oddalem mu buffka, w wakacje on skonczyl grac i podal mi passy do mojego szamka na wszelki wypadek bo expil sobie w grocie :)

oj stare piekne czasy

Jak was rozsmieszylem to mozecie walnac +

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Stary nick postaci / nicki: FastShadow

Postać: Ninja

Profesja: Dagger

Level jaki nią osiągnąłem: 27

Krótka historia: hmm , staty tylko w siłe , skile po równo . (FAIL) Miałem dziewczyne , 6 lv = , = nie robiłem konia bo sie bałem stracić medal , jak ulepszył eq do +4 to ustawiałem sobie opis na gg "KoWaL KoChAm CiĘ" i wrzucałem screeny na nk .. koziki miałem 2 x +6 . Jednym słowek kox xD no co by tu jeszcze , może dodam że to była moja 2 postać . Pierwszą miałem 70 lv i ukradli konto ; c . Potem zrobiłem sobie ninje o takim amym nicu na innym serwie i miałem 48 lv , znowu ukradli . Troche żenujące takie granie na pl więc się przerzuciłem na priwy .

Opublikowano

s1 ( jeszcze nazwa POLAND a nie Monastyr ) Wojownik Body , Nick : SuperPiotrekk ( jak sie nie myle xD ) 21 lv 1 postac i dalej ja mam chyba :D wtedy myslalem ze to kolejne nudne MMO ;D ale nie wiedzialem ze rozrosnie sie na taka skale.

Opublikowano

xchinekx

Wojownik

Body

lv:70

historia: Mialem 12 lat jak zaczolem gre 3 lata temu :D wszyscy kumple grali na Almanachu a jeden znich podpuscil mnie ze graja na Exandros i gralem tam na żółtym :D gdy osiągnęłem wyższy lv nie chcial mi sie zaczynać gry na innym servie. Wiem ze to glupie ale do 36lv expilem na dzikusach <hehe> potem poszedlem na pustynia i po wbiciu 39lv zrobilem sobie bojowca.Po zrobieniu bojowca do 40 męczyłem się na ezo do 40lv i zaczęłą sie podróż w dt, ile ja tam mieczy nimfy zjaralem to szok ale mialem 2x +9 no i wiadomo posprzedawalem kupilem sobie pro eq i cisnelem na bo do 48 potem v1 do 54 i wtedy wgrali JEB*NEGO clienta a ja majac internet radiowy nie mogłem grać (ale wbijalem co dzien do kumpla czytac KU i ksiegi i pamiatki :D ), zrobilem go dopiero po polowie roku i gralem galej od 54 kupilem luske +6 z 1,5k pz i poszedlem do v2 obładowany potami po brzegi ale i tak mi niewystrczylo bo musialem wracać na 59 do m1 po nie. Potem dobilem 61lv i na dt podróż z bogami palilem all na +8 ale musialem miec +9 i ktoregos dnia udalo sie. Dopiero na 61 zrobilem militarka i robilem all qesty od 54 do 61 z których wbilem 62 i 97% i poszedlem do v1 po 3% potem wbilem do v2 i wbilem 70 zrobilem suuuperrr eq i po miesiacu zabawy w m1 gdy wszedlem do v2 aby pzyexpic do 75 wyje*alo mnie z serva i ktos zmienil passy, zanim popotwierdzalem te e-maile i wlge to eq juz niebylo i wyjebalem monitor przez balkon po czym musialem kupić nowy w MediaExpert to tyle odemnie

Pozdro :)

Opublikowano

nick - żebym ja to pamiętał.

ninja dagger.

Pamiętam, że kupiłem kozy +7 z średnimi około 10% za jakiś bezcen i latałem podniecony ;f

A potem znudziło mi się granie w metina i eku dałem sąsiadowi. The End xD

Opublikowano

Stary nick postaci / nicki: fajny1nick

Postać: Wojo

Profesja: Bodziak

Level jaki nią osiągnąłem: 42 UoU wymiatam :D

Krótka historia: 1 konto w mt2 strasznie zlamione słabe eq skille aura 17 wir m3 berek 3.

Głupi nick.

Stary nick postaci / nicki: Nie pamiętam.

Level jaki nią osiągnąłem: 35

Krótka historia: To już lepsze konto.

Znudziło mi się bo grałem na privach.

Dobre eq i skille.

Stary nick postaci / nicki: ***Cenzura*** (podobno banują za mpc)

Profesja: bodziak

Level jaki nią osiągnąłem: 57 i rośnie.

Krótka historia: Konto na którym tera gram.

Na nowym kompie będę expił ponieważ na starym kompie mam 1 gb ramu i utrzyma tylko 1 metka.

A na nowym nie mam neta.

Dobre eq 160kk na koncie.

Skille m3-m5.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Stary nick postaci / nicki: Kakash (ta pierwsza postać :) )

Postać: Wojownik

Profesja: Body

Level jaki nią osiągnąłem: 39 + bojowiec (16 lvl )

Krótka historia: Otóż tak... zabawa się zaczęła od gry w różne gry przeglądarkowe, aż zauważyłem reklamę Metin2 :) pobrałem itp.... zacząłem grać :D do 30 lvla w ogóle nie używałem potek a skilli używałem z okienka skilli (v). Po dłuższym expieniu (dedaniu , noobieniu) wbiłem 35 lvl. Poznałem kolegę który mi baardzo pomógł , wytłumaczył all w grze itp. :D dopiero na 35 lvl zrobiłem konia (z pomocą kolegi o którym mowa wyżej;d) po jakimś czasie zrobiłem bojowca :) Gdy nie chciał mi nikt pomóc , wyklnąłem cały server od najgorszych, pocisnąłem na Wołaj również GMów xD (teraz jestem bardziej ogarnięty:) ) Mój największy fart : Pierwszy karaś = Pierwszy małż = Pierwsza biała perła= poszła za 200k :)

A skille;d (Wir miecza M1 wszedł na 20 , szarża 1 , trzystronne cięcie 17 nie na m ;d, aura 1 pkt) staty po równo:D

Aktualnie gram surą WP 63 lvl i Wojem body 31 lvl eq 9 :))

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

Stary nick postaci: XxXxWojownikXxXx <--- WTF? Co to jest kurwa ? taki miałem nick :unsure:

Postać: Wojownik

Profesja: Body

Level jaki nim osiągnąłem: 36

Krótka Historia : O Metinie dowiedziałem się od kuzyna grał on surą tralalala ... sciągłem metina <w sql chwaliłem sie ze mam zajebistą gierke> założyłem postać na Feniksie wbiłem 5 lv kuzyn powiedział mi że mogę wybrać sobie Skille <umiejętności> nie wiedziałem co to body co to mental <wtf?> wybrałem jednak body wbiłem 10 lv dawałem w aure <nie byłem taki noobek> gdy wbiłem aure na m1 miałem około 21 lv... i wtedy zaczęłem robić misje zrobiłem na szeroki miecz +3 <zaciesz> i za kase z misji kupiłem tygre +6 tarcze +4 hełm +4 kolczyki +3 branza srebrna +0 naszyjnik +0 buty +4 .. expiłem do 25 zrobiłem konia ... żal mi było troche medalu bo dropiłem go ok 2 godz.. ;o ale zrobiłem wbiłem wkońcu upragniony 30 lv ... <przegoniłem qzyna> i zbierałem na Riba +0 < zamiast fms nie wiem dlaczego :< > wkońcu uzbierałem na niego wbiłem 36 na dzikusach w JINNO i dałem koledze passy do podexpienia on dał mi 42 lv grałem tak około miesiąca aż on oddał mi puste konto a mi zabrał ten 42 którym podniecałem się jak niewiem co... KONIEC.

Ps. Cała masa błędów to efekt szybkiego pisania..

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

No to może moją śmieszną historię poczytacie xD

Stary nick postaci : Jak dobrze pamiętam to dk12340 xD

Postać : Sura ^^

Profesja : BM :P

Level jaki nią osiągnąłem : 23 ?

Moja gra zaczęła się jak : miałem 10lat xD chodziłem do 4klasy :D, qmpel napisał mi na gy-gy :D, że znalazł nową ''super'' grę, w którą grał jego brat cioteczny już miecha ;) On ją pobrał i od razu zaczął grać na brata koncie :( Ja akurat miałem wolnego neta i nie pobrałem od razu! Walneło coś w Niego i śmignął mi metka instalke w 1h :D Zaczęłem grać już surą BM :D to było odkrycie xD po równo w skille, a staty wszystko w HP, oni mieli już 42lvl :( nie mieli boja xD ale miałem z nich brechty, bo widziałem ludzi 36-38lvl z bojem ;) Później oni wbili 62lvl a ja zaczęłem grę na Exandrosie :D Chciałem od ludzi pasy, że niby doładuję im yang ^^ zbanowali mi jedno konto. Wszystkie postacie były na nim xD Dalej nie będę się rozpisywać bo tego trochę dużo. Później wziąłem się za robienie serwerów hamachi przez TuTy z YT xD , następny kolega napisał mi, że znalazł pro forum (już znaliśmy słowo ''pro'' :D) Miał on nick ''Ecolusik12'' na mpc nie wchodzi już. Teraz gram wojem 41lvl na s8 - Onyks z pro eq +9 Zapraszam kto chętny GG:11338255

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Dobbbra... niech temat będzie. Ale jak zobaczę spam, głowy się posypią.

a żeby nie było ot -

zaczynałem na s2, pro elo elo nindża 73 lvl tam powstała, grałem od początku, nindże mi za*ebali, a właściwie kumpel mi zawalił bo nic tam nei robiłem a grał właściwie tylko on, potem grałem na s7, pro elo elo łorior 70 lvl z tego powstał, sprzedany pół roku temu, moje początki były zue, staty po równo, skille tak samo, eq na 1 lvl +0, masakiera. jinno 4 ever, kocham kowala, przeklinam wodza orków. teraz gram tylko na privach, ale tak na poważnie w metina nie gram od kiedy dostałem kidmoda na mpc (sierpień), ale fajnie jest.

historia nicków w mt2:

Konpachi -> Ameno -> Marek -> Marrrek -> Qwanell -> Strepsils.

aktualnie pełnię obowiązki Skryby na forum M2.PL, ale ciiii....

0 ładu i składu, bez wzoru, ale wszystko moja opowiastka zawiera.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Stary nick postaci / nicki: QniK1996 ( Zainspirowany CDA ;P)

Postać: Łarior

Level jaki nią osiągnąłem: 35

Krótka historia: O metinie dowiedziałem się od kolegi, który info o m2 dostał ze spamu. Zaczęliśmy grać u żółtych.

Oczywiście, ja jako jedyny nie chwaląc się miałem farta. Poszliśmy z kumplem na małpy to medale leciały 3:1 dla mnie :D.

Skile: (Odziwo) Pakowałem w wir, poźniej w aure ;p.

Gra na tym koncie skonczyla się kradzieżą go przez keye :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...