Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co Sądzicie O...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj chciałem was zapytać i poznać wasze zdanie co sądzicie o BattleField Play4Free gdy zagraliście w Betę.

Moje zdanie jest takie, że spodobało mi się bardzo ta gra gdy pobrałem ten magiczny program. :>

To jest ukryta treść, proszę

Naprawdę bardzo polecam tego aima bo jest świetny !

Więc proszę pisać pod tematem co wy sądzicie o P4F :>

w83od2.jpg

Opublikowano

Jestem mile zaskoczony tą grą, bo na początku nie wierzyłem w nią za bardzo ;)

a co do hacka, zarąbisty, nigdy nie grałem z tak dobrym hackiem

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

Myślę że jest o wiele lepsza od BF2 na którym bazowała, choćby pod względem możliwości kupna broni, czy ekwipunku. Lecz najbardziej podoba mi się fakt że nie ma opcji kucania, co utrudnia grę w multi w BF2.

Co do hacka, jakoś nie poprawił moich statów... wręcz je pogorszył 2 cele i celownik lata jak oszalały ...

ale cóż taka już dola Legita w świecie hacków ...

Opublikowano

i celownik lata jak oszalały ...

...

nie wiem co Ci lata. Może masz mało FPS? Wiem bo na laptopie jak miałem 15 fps z tym hackiem to też latał celownik, lub ustawiał się w stronę nieba itp.

@topic

Fajnie słyszeć tą kultową muzyke gdy podłącza nas do serwera :)

Opublikowano

AMD phenom II X4 3.2GHz

4GB ram DDR3 2x2

nVidia GeForce GTX 460

Serio myślisz że +/- 100 FPS to za mało ?

Po prostu jak są 3 cele to on głupieje (chyba że źle go ustawiłem) i wtedy lata jak oszalały.

Opublikowano

Może masz źle ustawioneg hacka :P.. Zaraz dam Ci SS'a jak ja mam ustawionego i ładnie śmiga :D

@topic

Gra fajna były lagi ale EA to naprawiło :P.. Będzie hitem po becie

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Według mnie gra ma duży potencjał i jak zostaną kiedyś dodane nowe mapy :D i będzie możliwość zakładania swoich serwerów to będzie super.

A jeżeli chodzi o sam gameplay to gra jest genialna xD

Opublikowano

Już można własne servery zakładać :D tylko za 21,50 USD :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

gra nawet nawet tylko czołg mógłby mieć mocniejszy pancerz

mąka mi też wyslij ustawienia;p

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Ehh nie wiem czy będzie sie dało normalnie grać. DUUUŻO cheaterów będzie :angry: Sama gra zapowiada się ciekawie od czasu do czasu bedzie można pograć chyba że mnie bardzo zaskoczy to spędzę przy niej więcej czasu ;]

Czarny to nie kolor. Czarny to siła!