Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tańsze Sm Ze Strony Smookesm.Cba.Pl...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Dziś przeglądałem tematy na forum aż tu nagle zauważyłem sygne pewnego usera, w której była podana ta strona: http://smookesm.cba.pl/ <== Było tam napisane, że to jest nowy sposób na tańsze SM. Spoko, wysłałem SMS , poszło tylko 1,22 zł, co od razu mnie zdziwiło, bo zamówiłem droższy kod, ale potem zauważyłem , że te treści SMS'ów są takie same! TC.sgc.452 <= To jest ta treść. Dobra, przyszedł kod zwrotny... Wpisałem go.. I nagle ZONK! Wyskoczyła strona, na której było napisane tylko to:

To jest ukryta treść, proszę

Wpisałem kolejny raz... To samo...

Czyżby kolejny oszust? Nie no, 1,22zł to dla mnie wcale nie dużo, ale chodzi o to, że to jest naciąganie innych ludzi...

Pozdrawiam, Mr.DeViX!

urechisyg.png

Opublikowano

Zwykłe naciąganie, koleś miał to w sygnie tak jak tutaj ustawiają sobie ''1hit killer działa na pl'' a w odnosniku dają swój profil.

Tak samo on mógl napisać ze jedyny trade hack za 1.22zl.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

cba.pl - darmowy hosting stron, 100% ściemy

Ostatnie "Tańsze SM" też były na cba.pl i działało ^^ Tak więc nie 100% ściemy ^^

urechisyg.png

Opublikowano

nie ważne że na darmowym hostingu . skrypt uruchamiający gmmode też jest na cba

skoro nieprawidłowy kod to raczej naciąganie . zamykam , niepotrzebny spam . nie radze kupywać sm na nieznanych stronach .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...